Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná manželka Leoša Mareša ukázala bruško! TAKTO prežíva šiesty mesiac!
Zdielať na

Tehotná manželka Leoša Mareša ukázala bruško! TAKTO prežíva šiesty mesiac!

Archívna reportáž

Dvojica žijúca v takmer rozprávkovom svete, kde nie je nič nemožné, predsa len strádala. Leoš Mareš (45) si našiel životnú lásku v príťažlivej Monike (40), na ktorej sa len ťažko hľadá nejaká chybička. Navyše, ani peniaze v ich prípade nikdy neboli problém, môžu si dovoliť snáď všetko, na čo si spomenú. Jedno sa im ale predsa len dlho nedarilo - splodiť spoločného potomka.

Po romantickej svadbe a luxusnej svadobnej ceste všetci očakávali, že dvojica manželov Marešovcov sa zakrátko pochváli oznámením, že čakajú potomka. Nestalo sa tak vtedy a ani neskôr po ďalších dovolenkách v exotických destináciách po celom svete, a nebolo ich málo. Ale o potomkovi stále nič, až sa zdalo, že snáď sa tomu Monika bráni a chce si užívať iba život v hojnosti. Teraz vyšlo najavo, že to tak celkom nebolo.

Dvojica sa kvôli neschopnosti otehotnieť rozhodla navštíviť aj psychoterapeutov. Napätie, ktoré vo vzťahu vládlo kvôli dieťaťu bolo zrejme už neúnosné. Nepochybne za to mohol aj tlak verejnosti. Odpovedať na otázky tohto typu, ktoré sa objavovali aj na jej profile na sociálnej sieti vo veľkom množstve a často, jej bolo až trápne. "Podľa mňa otázka typu plánujete mať deti... Podľa mňa sa veľmi naplánovať nedá," konštatovala Monika pred časom. "Niekedy je potrebné aj šťastie," pripustil Mareš, ktorý ho inak má v živote neúrekom.

Hoci Leoš už dvoch synov má, veľmi túžil po dieťatku aj s druhou manželkou:

​Štyridsiatka na krku a ťažkosti pri počatí sú pre mnohé ženy frustrujúce, ale pre Moniku bolo napokon toto jubileum šťastné. Konečne sa stalo to, po čom snáď túžila najviac - stane sa mamou. Prvé mesiace tehotenstva ale tajila a neprezradil to ani obvykle ukecaný Leoš. Teraz už ale Monika nabrala pocit istoty a požehnaný stav priznala spoločne s manželom aj verejne. Je už v šiestom mesiaci tehotenstva a po prvýkrát od tohto oznámenia sa objavila v spoločnosti. A treba uznať, že vyzerá výborne. Nejaké kilá navyše kvôli tehotenstvu na nej nie sú batateľné. "Mám hore sedem kíl, dnes ráno som sa vážila kvôli pánovi doktorovi, aby som mu povedala číslo," prezradila mamička Marešová pre Super.cz. "Vedela by som vám povedať kde sú, ale nebudem to prezrádzať," dodala s úsmevom.

Monika si pred pár týždňami užívala dovolenku, postavičká má stále ako lusk:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Ako mnohé ženy, v prvých mesiacoch tehotenstva trpela aj Monika ťažkou nevoľnosťou, ale teraz je to už v poriadku. "Cítim sa už dobre, je to fajn. Ako sa hovorí, že sa na blbé veci zabúda, je to pravda," úprimne povedala manželka Leoša Mareša slová, ktoré by jej podpísala asi väčšina mamičiek. Marešovci už viac šťastní byť ani nemôžu a treba veriť, že odmenou za ich trápenie bude úsmev ich spoločného dieťatka, keď sa narodí. Malo by to byť podľa ich informácií na prelome februára a marca. Iste bude pre ich potomka pripravené všetko v tej najluxusnejšej podobe. To najdôležitejšie bude ale ich láska k nemu, ktorou iste šetriť tiež nebudú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie