Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ceterová ohúrila na párty postavou v deviatom mesiaci a prezradila, čo všetko je úplne INAK!
Zdielať na

Ceterová ohúrila na párty postavou v deviatom mesiaci a prezradila, čo všetko je úplne INAK!

Archívna reportáž

Aj keď má bývalá playmate Lela Ceterová (31) už len pár do pôrodu jej druhého dieťaťa, nedokázala odmietnuť pozvanie svojej kamarátky na párty Playboy Secret Lounge. Cíti sa vraj dobre napriek vysokému štádiu tehotenstva. Vyzerala naozaj vynikajúco a nebyť obtiahnutého bruška, nikto by netipoval, že je tehotná. Nemala problém ukázať, ako obvykle svoje silikónové poprsie v hlbokom výstrihu, ani sexi nôžkuk, ktorá vytŕčala spod veľkého rozparku na čiernych šatách jednoduchého strihu.

Párty Playboy Secret Lounge si nedokázala odpustiť tehotná Lela Ceterová aj keď má už veľmi blízko do pôrodu jej druhého dieťaťa. Vyzeralo, že sa svojím bruškom priam pýši, keďže si vybrala obtiahnuté čierne šaty so špagetovými ramienkami a veľkým výstrihom, vďaka ktorému vystavila na obdiv aj svoje mega prsia. Tvár zdobil veľmi výrazný mejkap a lemovali ju dlhé rozpustené platinovo blond vlasy. Snúbenec, zápasník Karlos Vémola, ju na párty nesprevádzal, zrejme sa zatiaľ doma staral o ich čoskoro 2-ročnú dcérku Lili. 

"Za normálnych okolností by som v takomto požehnanom stave na takúto udalosť asi nešla. Ale na titulnej fotke Playboya bola moja veľmi dobrá priateľka, ktorú poznám už deväť rokov. Práve sme sa stretli na fotení pre Playboy, kedysi som bola Playmate. Nemohla som ju odmietnuť, sľúbila som, že jej číslo pokrstím. V ten deň som sa cítila dobre, tak som tam jednoducho šla," zverila sa Lela Ceterová pre ŽivotvČesku.cz.

Takto Lela dráždila publikum ešte v časoch jej playmate kariéry:

"Keď som čakala Lilinku, tak som bola opuchnutá, mala som väčšie bruško, opuchnuté nohy... Mala som tiež problém s chrbticou, chodila som k fyzioterapeutovi. Toto tehotenstvo mám paradoxne úplne iné a neviem, čím to je. Myslím, že je to dané tým, že sa starám o Lili a v podstate som stále na nohách. Som aktívna, pracujem a starám sa o domácnosť, možno je to tým. Telo asi reaguje inak," vysvetľovala Lela ako je možné, že nebyť bruška, nevyzerá vôbec na to, že je tehotná. V otvorených ramienkových topánkach nemala skutočne vôbec spuchnuté členky a celkovo vyzerala fantasticky. Zásadný rozdiel medzi tehotenstvami by ale mohol naznačovať aj to, že v brušku je bábo iného pohlavia, ako bolo pri prvom tehotenstve. To bude zrejmé už onedlho.

Takto sa Lela ukázala v spoločnosti v 9. mesiaci tehotenstva:

Aj vďaka tom, že sa dobre cíti, je tehotná Lela stále aktívna, hoci jej tehotenstvo je označené za rizikové a bola nejaký čas aj v nemocnici. "Povedali mi, aby som veľa odpočívala, ale ja musím vždy na niečom pracovať, neviem len tak sedieť. Takže stále vymýšľam nejaké akcie a projekty pre mamičky, teraz som pripravila niečo pre ženy trebárs už aj na Vianoce a rada by som časom priviedla na svet ďalšie projekty," prezradila Ceterová, ktorá sa pochválila aj svojimi najnovšími dokonalými fotografiami. Môže si bez problémov dovoliť ukázať svoje telo takmer nepoznačené tehotenstvom, čo aj rada využíva, napokon, je to jej pracovný nástroj.

Súvisiace články

Najčítanejšie