Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Keď ani miliardy nezaberú! Priateľka megaboháča Bezosa išla do kolien z DiCapria!
Zdielať na

Keď ani miliardy nezaberú! Priateľka megaboháča Bezosa išla do kolien z DiCapria!

Archívna reportáž

Po vzhliadnutí videa z galavečera 10.ročníka LACMA Art+Film Gala, ktorý sa konal počas víkendu v Los Angeles, sa na ňom začal okamžite zabávať celý svet. Atraktívnu priateľku miliardára Jeffa Bezosa (57), moderátorku a reportérku Laureen Sanchéz (51), tam vidieť, ako s neskrývaným obdivom, priam zamilovane, hľadí na Leonarda DiCapria (46) a rozpráva sa s ním, pričom jeden z najbohatších mužov sveta sa neveriacky prizerá. Do internetovej komunikácie k tejto snímke sa vtipne zapojil aj sám Jeff Bezos, z ktorého si takmer všetci kvôli Laureen uťahovali.

Video zo stretnutia Leonarda di Capria a Laureen Sanchéz s Bezosom na galavečere LACMA Art+Film s titulkom "Leo je pán 'preberiem ti dievča'". V tomto prípade to ale rozhodne nebol herec, ktorý by išiel do kolien z priateľky najbohatšieho muža sveta, Jeffa Bezosa. Treba objektívne uznať, že pri Leovi Bezos skutočne fyzicky nemá šancu, zato pri porovnaní majetku ho strčí hravo do vrecka.

Obdivné pohľady partnerky Jeffa Bezosa na Lea di Capria a túlenie sa k nemu boli na videu z ich stretnutia na podujatí veľmi veľavravné. Zdalo sa, že Laureen s tým problém nemala, napriek tomu, že vedľa nej stojí skutočne mocný muž a pozerá sa na to. Video sa po zdieľaní stalo virálnym, pričom mnohí si z Bezosa uťahovali. "Vyzerá to tak, že by randila radšej s Leom," napísal niekto na konto Lauren. Iná mu odpísala: "Kto nie!". "Toľko peňazí a pritom si bezmocný, aby tvoje dievča netúžilo po Leovi," poznamenala vtipne ďalšia osoba. "Nájdi si dievča, ktoré sa na teba bude pozerať ako Laureen na DiCapria," je úplne veľavravný popis.

Takto obdivne hľadela Laureen Sanchez, nová priateľka jedného z najbohatších mužov planéty, Jeffa Bezosa na fešného Lea DiCapria:

Zakladateľ Amazonu sa rozhodol vtipne na tieto odkazy reagovať v príspevku na Twitteri, kde zdieľal fotografiu, na ktorej stojí vedľa nápisu "Nebezpečenstvo! Strmý útes. Smrteľný pád". Hneď vedľa ale oslovil priamo herca. "Leo, poď sem, chcem ti niečo ukázať," vyzval DiCapria s jasným zámerom, pochopiteľne, len s humorom. Jeho odpoveď na sociálnej sieti zakrátko získala viac ako 184 000 lajkov, mnohým sa tento komentár miliardára veľmi páčil a patrične ho ocenili. To zrejme nikto od Bezosa nečakal, keď sa zabávali na jeho priateľke a zjavne sa mu vysmievali. No zareagoval najlepšie, ako mohol - humorom.

Reakcia Jeffa Bezosa na seba nenechala dlho čakať, zdá sa, že si miliardár lojálnosťou svojej partnerky si je dostatočne istý: 

​Zatiaľ čo DiCaprio na Bezosovu výzvu nereagoval, Sanchez sa na Instagrame podelila o fotografiu seba a svojho partnera po udalosti. "Krásny včerajší večer na galavečere LACMA Art + Film Gala. Úžasná udalosť, ktorá bude v prospech dôležitých iniciatív, výstav a programov múzea na ďalšie roky," oficiálne poďakovala organizátorom tohto jubilejného desiateho, ako aj predchádzajúcich ročníkov. Leonardo diCaprio je aj členom poroty. Výťažok z večera ide na podporu iniciatívy LACMA, ktorá má za cieľ spraviť z filmu stredobod programu múzea a zároveň financuje širšiu misiu. Tá zahŕňa výstavy, akvizície a vzdelávacie programy, ako aj premietania, ktoré skúmajú prienik umenia a filmu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie