Polojasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Belohorcová poodhalila nové luxusné bývanie! Šokujúca je SUMA, ktorú za dom zaplatili!
Zdielať na

Belohorcová poodhalila nové luxusné bývanie! Šokujúca je SUMA, ktorú za dom zaplatili!

Archívna reportáž

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (45), sa na nudu vo svojom živote veľmi sťažovať nemôže. O dobrodružstvo navyše sa postaral jej manžel Vlastimil Hájek (46), keď sa pár mesiacov po jeho príchode z Floridy do Marbelly rozhodol, že sa všetci presťahujú ešte južnejšie, na Kanárske ostrovy. V Marbelle sa mu zdalo byť chladno v porovnaní s Miami, kde žili so Zuzanou dvanásť rokov. Najskôr to na španielskom ostrove ale preskúmal sám. Nedávno si tam konečne kúpili aj dom a pendlovanie sa definitívne skončilo.

Je nemálo tých, ktorí Zuzane Belohorcovej závidia jej spôsob života. Luxusné prostredie miest s plážami, kde sa už vyše dvanásť rokov pohybuje, je naozaj veľmi lákavé. Najskôr dlhé roky Miami, ale za posledný rok vystriedala s rodinou ďalšie dve krásne miesta. Marbellu vymenila za jeden z Kanárskych ostrovov, Tenerife. Tento ostrov ležiaci neďaleko brehov Afriky, je známy svojou stabilnou klímou počas celého roku. Zuzana si pochvaľuje, že od mája až doteraz na ich strane ostrova vôbec nepršalo. Na Floride v takom čase hrozia občas aj hurikány. Hrozbou môže byť ale sopka, lebo Kanárske ostrovy sú sopečného pôvodu. Výbuch sopky na jednom z ostrovov je práve aktuálnou témou, ale na Tenerife to, našťastie, nepocítili.

Doteraz sa rodinka  musela uspokojiť s provizórnym bývaním v prenajatom radovom domčeku, kde mali hlučných susedov, ktorí sa často striedali. Vedľajšie apartmány totiž prenajímali turistom. Prostredie tam sa im ale veľmi zapáčilo. Z kopca v oblasti San Eugenio Alto majú nádherný výhľad na oceán a okolitú scenériu mesta a prírody. Domy tam obývajú majetnejší vlastníci. Cena nehnuteľností je preto pomerne vysoká. "Keď sme uvideli tento dom, okamžite sme si ho zamilovali. Bol tu zhodou okolností na návšteve môj otec a povedal, že už nemáme hľadať nič ďalšie," povedala Zuzana v rozhovore pre Super.cz"Sme nadšení, že máme dobré susedstvo," dodala ďalší dôležitý bonus nehnuteľnosti. 

Zuzana počas krátkeho obdobia vystriedala spolu s rodinou viaceré miesta na život, spájalo ich však vždy slnko, more a pláž. V španielskej Marbelle sa však dlho neohriali:

"Náš dom je na konci ulice, kde stoja najdrahšie domy na ostrove. Ten náš nestál tridsať miliónov ako ten susedov. Nestál ani tri. Stál polovicu, ale sme z toho nadšení," pochvaľoval si manžel Belohorcovej, Vlasta Hájek, hoci podľa neho výhodnou sumou aj tak vyrazil dych zrejme väčšine našincov. V kúpe nehnuteľností je zbehlý, živil sa takýmto spôsobom aj na Floride, kde výhodne zakúpené nehnuteľnosti rekonštruoval a so ziskom potom predával. Takto by chcel zrejme pokračovať aj na Tenerife, kde si kupuje dovolenkové obydlie a užíva si tam teplo veľa obyvateľov Európy. Aj niektoré známe české osobnosti, medzi nimi je hudobník Michal David, podľahli čaru tohto ostrova a kúpili si tam nehnuteľnosť.

Zuzana sa svojím vysnením životom rada pochváli na sociálnej sieti, fanúšikom pripravila aj detailnú prehliadku nového domova:

"Veríme, že tu možno zakotvíme. Je to len päť hodín letu do Česka. Sme nadšení z bezpečnosti. Vyhovuje nám aj počasie, na našej časti ostrova už nepršalo od mája. Na rozdiel od Miami, kde hrozia napríklad hurikány," zverila sa spokojná Zuzana. Z novokúpeného domu s nádherným výhľadom z priestrannej terasy, kde je umiestnená aj veľká vírivka, zdieľala na sociálnej sieti aj video. Synček s dcérou na ňom šantili vo vírivke a úžasný výhľad pritom je na nezaplatenie. Priestranný dom rodinke zabezpečuje všetok komfort, aj keď ho kúpili v pôvodnom stave. Čaká ich jeho rekonštrukcia, ale na to je Hájek naslovovzatým odborníkom. Zuzana sa iste časom s výsledkom pochváli aj na sociálnej sieti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie