Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prachař si kruto kopol do exmanželky Agáty! Vybral by si radšej travestitu, ako ju!
Zdielať na

Prachař si kruto kopol do exmanželky Agáty! Vybral by si radšej travestitu, ako ju!

Archívna reportáž

V televíznej šou Česko Slovensko má talent možno vidieť naozaj širokú paletu rôznych vystúpení, viac či menej vydarených. Porota má z čoho vyberať. Ale diváci sa často najviac zabávajú na porotcoch a ich reakciách, či rôznych hláškach. K najzábavnejším patria obvykle tie, ktoré zo seba vydá Jakub Prachař. Popri hodnotení výkonov si občas neodpustí poznámku na margo svojej exmanželky Agáty Hanychovej. O to viac, keď zistil, že sa na tom diváci dobre zabávajú.

Pre mnohých divákov televíznej šou Česko Slovensko má talent zostane vystúpenie mladého muža prezlečeného za ženu, Ivo Růžičku (20), nezabudnuteľné. Možno ani nie pre samotný výkon tejto drag queen, ale kvôli vete, ktorú vyslovil porotca Jakub Prachař akoby náhodou a trafil sa pritom opäť do svojej exmanželky Agáty Prachařovej. "Volám sa Ivo Růžička, bývam v Prahe, dnes budem robiť drag show, som Dima a robím to tak už tretí rok," predstavil sa na začiatku vystúpenia mladík oblečený v sporom ženskom kostýme.

​Po spustení rytmickej hudby začal vlniť telo v sexi tanci, no po chvíli prišiel k porotcovi Jarovi Slávikovi (47) a na drzovku stlačil za neho bzučiak. Svojím sebavedomým vystupovaním s trochou drzosti si dokázal získať sympatie poroty, čo sa dalo usudzovať z ich úsmevov a pozitívneho hodnotenia, v ktorom Marta Jandová (47) vyzdvihla jeho sexi kukuč a zadok, ale zaklincoval to Jakub Prachař. Ocenil, že súťažiaceho Iva prišiel podporiť otec a potom sa zameral na neho. "Je to sympatické dievča so zmyslom pre humor, to by som radšej žil s Dimou ako so svojou bývalou manželkou ," strelil Prachař vtipnú poznámku. Vypukol smiech, ktorému sa neubránila sa mu najmä porotkyňa Diana Mórová  (51), sediaca hneď vedľa neho.

Pozrite si vystúpenie Dimy, teda Iva Růžičku, aj s Prachařovým komentárom:

​Pre súťažiaceho Růžičku to znamenalo, že sa práve vďaka Prachařovi dobre zviditeľnil a o to mu iste, ako každému zo súťažiacich, išlo. Pre Agátu Hanychovú to ale pre zmenu znamenalo ďalší kopanec od jej exmanžela, hoci nepochybne je už na jeho "vtípky" zvyknutá.

Jakub sa momentálne teší zo spokojného vzťahu s hereckou kolegyňou Sárou Sandeva:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

V šou ČSMT to nebolo po prvýkrát, čo Prachař spomenul svoju exmanželku nie práve v lichotivom kontexte. Ale napríklad aj v lete pridal na svoj Instagram fotku s jednoznačným komentárom. "Nie je to zlá partia. Dovolenka v karaváne šiestich je sen," pripísal k fotke s hereckými kolegami v karavane, no v skutočnosti to bol odkaz na už šiestich exmilencov, ktorých mala v tej dobe na konte jeho exmanželka. Navyše práve karavan bol jej podnikateľský plán, keď chcela s jedným z jej bývalých prinášať svetu vlastnú reality šou. Agáta neostáva bývalému ale nič dlžná, akurát, že jej vyjadrenia veľmi vtipné nie sú a obvykle sa týkajú majetkového vyrovnania, ktoré nevie Prachařovi tak celkom odpustiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie