Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dvadsaťročný rozdiel nie je problém! Kráska čaká so sexi hercom druhého potomka!
Zdielať na

Dvadsaťročný rozdiel nie je problém! Kráska čaká so sexi hercom druhého potomka!

Zdroj: Profimedia

Krásna britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley (34) čaká už druhého potomka so svojím snúbencom, hercom Jasonom Stathamom (54). Túto správu oznámila s nadšením na sociálnej sieti už v auguste, keď na nej ešte tehotenské bruško nebolo veľmi výrazné, teraz je už ale jasne vidieť ako sa zaguľatilo. Popýšila sa ním pri fotení modelov, keď si odopla zopár gombíkov na dlhej modrej košeli a vykuklo v plnej paráde. Pri selfie držala v jednej ruke fotoaparát v mobile a druhú si na neho nežne položila, aby ho zvýraznila. Ktovie či modrá farba košele bola zároveň odkazom, že čaká opäť synčeka. Jedného štvorročného už doma s Jasonom majú.

Pri zrelom hercovi akčných filmov Jasonovi Stathamovi s ostrými rysmi tváre vyzerá modelka Rosie Huntington-Whiteley ako krásna nežná princezná. Sú spolu už jedenásť rokov a v roku 2016 sa zasnúbili. Zobrať sa však ešte nestihli. Obaja sú vraj veľmi zaneprázdnení a nejako si na svadbe nepotrpia, v budúcnosti ju však nevylučujú. To bude ale až potom, keď sa ich druhé dieťatko narodí a trochu povyrastie, aby sa mohlo aj ono tešiť z tejto peknej rodinnej udalosti. Aj keď je partner modelky od nej starší o dvadsať rokov, vôbec to vraj nevníma. "Nie, nikdy s tým nebol problém. Vek je len číslo," tvrdí Rosie.​

Druhé tehotenstvo a materstvo si Rosie zjavne veľmi užíva, podobne to bolo aj pri očakávaní jej prvého potomka. Ten má už štyri roky, volá sa Jack a iste sa na súrodenca teší. "Znie to ako klišé, ale bola to tá najčarovnejšia skúsenosť," zverila sa ešte v roku 2018 pre britský Harper's  Bazaar. "Všetko je také zvláštne a sladké a zdravé a láskyplné a zároveň mi to zmenilo život a teraz sa sústredím na tohto človeka; toto je to, čo chcem robiť. Toto je to, do čoho chcem teraz vliať svoje srdce. Cítim sa inak. Všetko sa mení, naozaj," vyznala sa šťastná mama.

Pozrite si sexi herca v bitkárskej scénke z filmu Expandables, kde si zahral po boku Sylvestra Stalloneho či Dolpha Lundgrena:

V rozhovore pre Elle porozprávala aj o tom, ako sa cíti vo svojom tele po prvom tehotenstve. "Ako niekto, kto svoju kariéru vybudoval hlavne na tom, že vyzerá určitým spôsobom, môžeme prísť do štádia, keď sa pohľad na vaše vlastné telo trochu zmení. Mám 33 rokov a začínam vidieť jemné vrásky a niektoré proporcie už nie sú také, aké boli pred dieťaťom. Ale ja som s tým úplne v pohode a viem s tým pracovať. Poznám samu seba a ako starnem, nepripúšťam si akékoľvek predstavy o tom, že by som mala vyzerať nejakým určitým  spôsobom," priznala sa Rosie, ktorá ani materstvom neprišla o sebavedomie v rámci svojej vizáže.

Rosie šťastnú správu zdieľala s fanúšikmi na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rosie HW (@rosiehw)

​Inak sa Rosie ani jej partner, hviezdny akčný hrdina a sexidol Jason, veľmi o ich súkromí nezmieňujú. Nie je ani veľmi aktívna na sociálnych sieťach. Ona je stále žiadanou modelkou a ponúk na prácu má neúrekom. On to má podobne ako herec vo filmoch. Tento bývalý športovec, skokan do vody, potapač a majster bojových umení vo filmoch zvyčajne predvádza aj bojové scény a kaskadérske kúsky. Známy sa stal svojimi rolami vo filmoch režiséra Guya Ritchieho ako Revolver, Podfu(c)k a Zbaľ prachy a vypadni. Zahral si aj zaujímavé role v amerických filmoch ako Kuriér, Rallye smrti a ďalších. Statham spolupracoval aj so známymi akčnými hercami  Arnoldom Schwarzeneggrom, Sylvester Stallonem, či Bruce Willisom.

Súvisiace články

Najčítanejšie