Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Belohorcová vyrazila dych! Sexi ako nikdy v dokonalom outfite!
Zdielať na

Belohorcová vyrazila dych! Sexi ako nikdy v dokonalom outfite!

Archívna reportáž

Nedeľa patrila strašidlám, zábave, dobrotám, ale najmä kostýmom od výmyslu sveta. Halloween je dôkaz, že v každom dospelom je kus dieťaťa a mať možnosť prezliecť sa do šialeného kostýmu jednoducho treba využiť. Tejto šance sa chopila aj Zuzana Belohorcová, hoci trošku inak.

Svetové aj domáce hviezdy zaplavili sociálne siete fotkami svojich outfitov neraz prekonávajúcich očakávania a predstavivosť. Ako vždy, kraľovala Heidi Klum, no nenechali sa zahanbiť ani ostatné hviezdy, hoci sa zdá, že je to najmä doména žien. Niekdajšia moderátorka a súčasná influencerka Zuzana Belohorcová pochopila Halloween ako šancu ukázať sa v tom najlepšom svetle.

Outfit Belohorcovej síce nebol ani náhodou nejakou nápaditou halloweenskou maskou, ale zato bol bezkonkurenčne najsexi. Legínsy so zvodnými výrezmi na bokoch, top s pekelným výstrihom, kožené sako a to všetko v krvavočervenej farbe.

Hoci sa pôvodne presťahovali z USA do španielskej Marbelly, napokon našli domov na ostrove Tenerife:

​Aby aspoň trochu naznačila, čo týmto outfitom chcela na sviatok strašidiel povedať, pridala aspoň animované červené čertovské rohy. "My ženy sme... anjel i diabol v jednom tele. Happy Halloween," napísala Zuzana k sérii fotiek.

V komentároch sa to komplimentmi len tak hemžilo, obdiv vyjadrila Karin Haydu aj nastávajúca mamička Veronika Nízlová. Azda si Zuzana pomohla tak trošku aj filtrom, no celkovo treba uznať, že má figúru mladice a ani vek, ani dve deti na nej rozhodne nevidno.

Súvisiace články

Najčítanejšie