Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Radikálna zmena! Maroš Kramár je na nepoznanie, TAKTO ešte nikdy nevyzeral!
Zdielať na

Radikálna zmena! Maroš Kramár je na nepoznanie, TAKTO ešte nikdy nevyzeral!

Archívna reportáž

Maroš Kramár (62) patrí už vyše 50 rokov medzi hviezdy slovenského hereckého sveta. Začínal ako malý chlapec a dozrieval ako víno. Patrí medzi tých šťastlivcov, ktorým vek lichotí, no na druhej strane čas bol k nemu aj veľmi milosrdný. Stále rovnako štíhly, stále so žiarivými modrými očami a stále s hustou blonďavou šticou. Až doteraz!

Na rodeného Bratislavčana, Maroša Kramára, majú ľudia rôzne názory, no nikto nemôže poprieť, že je výborný herec a nechýba mu šarm. Vždy bol považovaný medzi hercami za sexidol a boli časy, keď by sa o neho ženy priam bili. Nepochybne aj preto, že bol svojím zjavom iný - žiarivé modré oči a blond vlasy sú čoraz vzácnejšia kombinácia, medzi hercami je ich priam ako šafránu. 

Kramár dobre vedel, že nielen talent, ale aj jeho zjav je obrovská devíza pre úspech medzi fanúšikmi a tak nechával svoje prednosti vždy vyznieť - na čele s blonďavou šticou. Tú si nikdy celkom neostrihal, jedinýkrát spravil výnimku pre film Suzanne, kde sa dokonca nechal prefarbiť na čierno.

Kramár odmieta zostarnúť, dokazuje to aj týmito aktivitami:

​O to viac šokovala jeho aktuálna fotka, ktorú pridal na Instagram. "Tak som sa včera trochu nudil. Čo na to poviete? Život je zmena," napísal k fotke, kde má čierny pulóver a na čiernom pozadí jeho tvár ešte viac vynikne. No čo chýba, sú Marošove vlasy, čím sa chcel fanúšikom pochváliť a zistiť, čo si o tejto radikálnej zmene myslia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

Kramár si nechal na hlave sotva centimetrový porast a v prvom momente je to skutočne šokujúci pohľad. No následne aj komentujúci potvrdili, že to vlastne nie je vôbec zlé. Trefne poznamenala Barbora Švidraňová: "Wow, na prvý pohľad som si myslela, že vidím Stinga". Drvivá väčšina fanúšikov prejavila nadšenie, len zopár skonštatovalo, že dlhé boli lepšie. Dobré na tom je, že ak by si to Maroš rozmyslel, stačí počkať zhruba rôčik a vlasy budú späť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie