Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pre lásku všetko? Ivana Gottová sa nechala upraviť plastickým chirurgom!
Zdielať na

Pre lásku všetko? Ivana Gottová sa nechala upraviť plastickým chirurgom!

Archívna reportáž

Na Ivanu Gottovú (45), vdovu po Karlovi Gottovi (†80), sa názory na jej vizáž rôznia. Nepatrí medzi vyslovené krásavice, ale mužov zjavne priťahuje. Dokázala si získať nielen pozornosť Michaela Douglasa, ale Karla dostala dokonca aj pred oltár. No predsa len je tu istý detail, ktorý si nechala upraviť. Nikdy sa k tomu ale nevyjadrovala a nechcel o tom nič prezradiť ani známy plastický chirurg, u ktorého zákrok zrejme podstúpila. Niečo ale naznačil sám Karel Gott.

Niekdajšia zdravotná sestra Ivana Macháčková mala o svojej budúcnosti iné predstavy, ako starať sa o pacientov. Ešte v ranej mladosti sa v deväťdesiatych rokoch zúčastnila súťaží krásy a vystupovala na módnych prehliadkach. Potom sa vybrala za veľkú mláku, aby skúsila šťastie tam. Začínala síce ako au-pair, ale veľmi rýchlo dala prednosť svojim umeleckým ambíciám. Navštevovala rôzne herecké a spevácke kurzy. Osudovou náhodou sa spriatelila s hercom Michaelom Douglasom (77), o čom sa zmieňuje aj vo svojom životopise. 

Po čase sa Ivana vrátila do vlasti a chcela sa tu presadiť v šoubiznise. Veľmi sa jej nedarilo, ale robila aspoň asistentku pri výrobe filmov. Neprestávala však hľadať životnú šancu. Tú dostala v podobe zoznámenia sa s Karlom Gottom. Zjavne bola jeho typ, keď hneď po prvom stretnutí, ktoré sprostredkovala Ivanina kamarátka, chcel od nej telefónne číslo. Ona možno preto, aby legendu trošku ponaťahovala, mu ale dala číslo falošné. Vedela, že vtedy mal Gott ešte vzťah s Marikou Sorošovou. Ale zakrátko potom opäť vďaka tejto kamarátke už svoju druhú príležitosť neprepásla. Po čase spoznávania jej to konečne klaplo a postupne sa stala pre Gotta nepostrádateľnou a ich vzťah sa prehlboval.

Ivanin pokus o umeleckú kariéru neobstál v žiadnom ohľade:

​Ivana chcela byť iste pre spevácku hviezdu čo najdokonalejšia. Aby zvýšila svoju atraktivitu, postúpila v tom čase  plastiku nosa, píše portál ahaonline.cz. Vraj ho mala dlhý a navyše aj s hrbolom. Verejne sa k tomu ale nikdy konkrétne nevyjadrila. "Chcem byť dobrou matkou a manželkou a reprezentovať Karla čo najlepšie," všeobecne konštatovala Ivana a kdesi medzi riadkami sa dá chápať, že nedokonalý nos k tomu nepasuje. "Nehnevajte sa, ja vám nemôžem nič potvrdiť. Iba pokiaľ ma poprosí pacient, aby som hovoril," povedal zas svojho času v rozhovore pre Blesk známy chirurg celebrít Jan Měšťák. Ale v životopise majstra Má cesta za štěstím sa niečo na margo plastiky nosa jeho manželky možno niečo dozvedieť z istej poznámky.

Fotku Ivany pred a po zákroku si môžete pozrieť TU.

Ivana aktuálne promuje film Karel:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

"Mne sa Ivankin noštek veľmi páčil. Pokiaľ ho ale kvôli mne chcela mať ešte krajší a podstúpila zákrok, tak si to veľmi cením," vyjadril sa Zlatý slávik k upravenej vizáži svojej manželky. Vôbec v celom životopise na ňu spieval priam ódy. Ktovie, čo si o tom myslia jeho kamaráti či spolupracovníci, ktorí Ivanu nemuseli. Tým, že si nesadli, sa netajil Gottov bývalý tajomník a manažér Honza Adam či Gottov dávny kamarát a spolužiak z konzervatória, spevák Milan Drobný, ktorý dokonca verejne tvrdil, že Ivana je voči Gottovi násilná. To tvrdí aj Gottova najstaršia dcéra Dominika. Ivana jednoducho mala rada veci pod kontrolou, postupne prepustila všetkých verných zamestnancov majstra, naopak, do Bertramky si priviedla mamu. Gott na svokru napísal aj jeho luxusnú chatu, zato jeho dve nemanželské dcéry sa svojho dedičstva po dohode vzdali. Zrejme musel skutočne aj ten zmenený Ivanin nos stáť za to.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie