Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Moderátorka Pergnerová padla pre drogy na úplné dno! Vzali jej aj dieťa, dnes sa chváli krásnou dcérou!
Zdielať na

Moderátorka Pergnerová padla pre drogy na úplné dno! Vzali jej aj dieťa, dnes sa chváli krásnou dcérou!

Zdroj: Instagram/TP

Máloktorá žena si prešla takými životnými peripetiami ako Tereza Pergnerová (47). Zažila slávu aj pád, podľahla tvrdým drogám, ktoré takmer zničili jej život. Našťastie v sebe našla včas dostatok síl, aby sa z nich vyhrabala a začala žiť normálnym životom. Biľag na nej však zostal a nikto jej celkom neveril, či je naozaj čistá a či sa k drogám ešte nevráti. Už dávno je ale jasné, že pochybovači nemali pravdu. Tereza sa snaží ľuďom prostredníctvom médií pomáhať v rôznych oblastiach ich života. Zaujímavou témou je pre ňu aj puberta.

Už ako mladá pubertiačka sa Tereza Pergnerová dostala do povedomia rozhlasových a neskôr aj televíznych sledovateľov zábavných relácií. Bola plná humoru a doteraz je známy jej pozdrav "Čágo, bélo, šílenci" z televíznej hitparády Eso. Pubertou si už prešiel aj jej syn Samuel, ktorý bude o chvíľu sláviť dvadaťjeden rokov. Smutný príbeh je, že Tereze bol ako maličký odobraný práve pre jej závislosť na drogách. No nevie sa o tom, že by si po týchto skúsenostiach aj on prechádzal nejakým veľmi náročným obdobím. Tereza sa však vyjadrila, ako by to riešila. "Ak by sa Samuel vydal zlou cestou, zvolila by som rovnakú taktiku ako moji rodičia. Nechala by som ho padnúť na úplné dno, aby sa z neho chcel vyšplhať on sám," povedala svojho času v Českom rozhlase.

Jej dcéra Nathalie Chlebečková mala v marci trinásť rokov a je teda v plnom štádiu puberty. Tereza Pergnerová sa vraj má aj od nej stále čo učiť. "Od detí som sa naučila mnoho. Vždy som sa učila v rôznych etapách ich životov. Ale teraz sa aktuálne učím, nepovedala by som od nej, ale vďaka nej, trpezlivosti, bezbrehej trpezlivosti," povedala pre ŽivotvČesku.cz a s úsmevom dodala, že rodičia, ktorí majú doma dospievajúce deti, jej slovám určite do bodky rozumejú. Pravidlá, ktorými sa táto moderátorka riadi, sa zakladajú na humore. Žiadne problémy netreba brať príliš vážne, no treba vedieť odpúšťať. Uvedomuje, že aj rodinné krízy a napätie sa lepšie riešia s humorom.

Tereza bola megahviezda 90. rokov v Česku aj na Slovensku, a to najmä vďaka jej výkonu v relácii Eso. Pozrite si zostrih najlepších momentov relácie:

Hoci so svojím dlhoročným partnerom Jiřím Chlebečkom (52) sa oficiálne nestali manželmi, urobili to v rámci žiadosti ich dcéry aspoň symbolicky na ich záhrade."My sme sa vzali, oddávala nás naša dcéra. Považujeme to za to, že to tak je," vysvetlila Tereza ako to majú v rodine. Prijíma veci a udalosti tak, ako prichádzajú. "Robím to, čo robí dobre mojej duši. Ale nepatrím k tým ľuďom, ktorí by sa búrili," priznáva. Túto dobu, keď na nás útočí covid, berie aj ako šancu na zamyslenie. "Som zvyknutá sa na veci pozerať pozitívne. Možno to v nás, ako v ľuďoch, prebudí to lepšie. Možno je to nejaká úloha, ktorou ako ľudstvo máme prejsť," myslí si. 

Tereza a jej dcéra Nathalie tvoria veľmi sympatickú dvojku:

Puberta, keď dospievajú deti, je pre ňu jednou zo zásadných tém, chcela by, aby ju ako ona, tak aj iní dospelí pochopili čo najlepšie. Na svojom instagramovom profile preto dokonca vyzvala svojich fanúšikov, aby diskutovali a spomínali na peripetie a radosti, ktoré zažili so svojimi tínedžermi, a aké skúsenosti získali. Veď kedy inokedy sa môžu naučiť ľudia tolerancii, keď nie so svojimi deťmi v čase ich puberty, ktoré napriek všetkému milujú. Duša pubertiaka je veľmi krehká a citlivá. A v rámci toho treba naozaj veľa trpezlivosti a vzájomného porozumenia v rodine, aby sa neskôr na tom všetkom mohli spoločne iba zasmiať. Zdá sa, že Tereza mala šťastie a ani jedno z jej detí sa nevydalo v jej stopách.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie