Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kramár konečne ukázal svoju priateľku! Vkus sa mu zjavne nezmenil!
Zdielať na

Kramár konečne ukázal svoju priateľku! Vkus sa mu zjavne nezmenil!

Archívna reportáž

Po skončení manželstva s atraktívnou právničkou Natašou (54), s ktorou má herec Maroš Kramár (62) tri deti, nezostal dlho sám. Dal sa dokopy s pohľadnou riaditeľkou jeho Divadla vo veži, Inou Oravcovou (36). V spoločnosti sa však za ten rok a pol, čo sú spolu, vôbec spolu neukazovali. Konečne sa odvážili urobiť tento krok na bratislavskom filmovom festivale Be2Can, kde sa premieta to najlepšie z filmových festivalov v Benátkach, Berlíne a Cannes. A ukázalo sa, že Maroš si vybral opäť dobre.

Obľúbený herec Maroš Kramár sa celý život potýka so záujmom o jeho súkromie, čo iste jeho manželka Nataša neznášala práve najlepšie. Najmä keď ho spájali s rôznymi aférkami s inými ženami, a nebolo ich málo. Nataša, s ktorou majú tri vydarené deti, sa dlho snažila byť nad vecou, ale v jeden moment si zrejme povedala dosť a podala žiadosť o rozvod. Oficiálne sa ale ani jeden z manželskej dvojice nevyjadril jasne o skutočných dôvodoch ich rozchodu. Všetko ale prebehlo navonok v pohode a ostali v priatelskom vztahu. Maroš už je ale dlhšie opäť zadaný a svoju lásku aktuálne vzal po prvýkrát do spoločnosti, informovala Pluska.sk.

Akonáhle sa verejnosť dozvedela, že herec nie je sám a nasťahoval si k sebe novú partnerku, chcela vedieť viac. Na to si už ale Maroš Kramár dával dobrý pozor a radšej Inu Oravcovú, ako sa volá žena po jeho boku, do spoločnosti nebral. Trvalo rok a pol, kým sa to rozhodol zmeniť a objavili sa spolu ruka v ruke na na bratislavskom filmovom festivale Be2Can. Predchádzalo tomu ale jedno iné podujatie, premiéra filmu o Jamesovi Bondovi, kde Ina síce bola, ale držala sa stranou, aby nerušila rodinné stretnutie, a nechcela sa zúčastniť ani spoločného fotenia pre médiá. 

Maroš Kramár sa o rozvode otvoril v rozhovore s jojkárkou Erikou Barkolovej:

​Na filmovom festivale však už ale Ina nemala problém, aj keď ju spolu s Marošom fotili zo všetkých strán a dvojica sa od seba takmer neodtrhla. Nedalo sa nevšimnúť, že Kramárova nová partnerka je podobný typ ako jeho bývalá manželka Nataša. Bolo tiež vidieť, že herec je šťastný, že sú spolu konečne v spoločnosti, nepochybne ju svetu ukázal s hrdosťou. Obaja pôsobili uvoľnene a dobre sa zabávali. Fotky si môžete pozrieť TU.

Na festivale sa ukázalo veľa známych tvárí, medzi nimi aj Maroš Kramár s rodinou a partnerkou Inou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Be2Can (@be2can)

Medzi ľuďmi sa začali objavovať otázky, či sa nechce Maroš znovu oženiť, keď Inu priviedol oficiálne do spoločnosti ako partnerku. "To je zaujímavé. Len si vyjdeš s priateľkou a už sa ženíš," zveril sa s úsmevom na tvári pre ŽivotvČesku.cz.. "Nie, naozaj nemám v pláne sa ženiť. Je mi takto fajn, priateľke je takto fajn a máme sa veľmi dobre," tvrdil aj v Česku známy herec a moderátor obľúbenej relácie Zázraky prírody. "Rád by som povedal svojim fanúšikom, nech sa tiež majú dobre a že sa na nich teším, až uvidíme trebárs v divadle. Chcel by som im tiež zaželať čo najmenej hejtov, pretože si svet robíme horší," odkázal herec zrejme aj na margo jeho aférky z relácie Inkognito. Za rôzne nadávky, osočovania a hejty by bol za trestné postihnutia ich autorov a posťažoval sa, že sa to deje, žiaľ, aj v médiách.

Súvisiace články

Najčítanejšie