Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Victoria Beckham ukázala zmenenú tvár! Prezradila aj, vďaka ČOMU má 22 rokov šťastné manželstvo!
Zdielať na

Victoria Beckham ukázala zmenenú tvár! Prezradila aj, vďaka ČOMU má 22 rokov šťastné manželstvo!

Archívna reportáž

Victorii Beckham (47) iste závidia mnohé ženy na celom svete. Zažiarila v slávnej dievčenskej skupine Spice Girls, je módnou ikonou a vedela si veľmi dobre vybrať aj manžela. Zaľúbil sa do nej úspešný futbalista, navyše veľký fešák. Je až neuveriteľné, že spolu žijú spokojne v manželstve už dlhých 22 rokov. A podarilo sa im aj priviesť na svet aj štyri vydarené deti.

Keď sa dala Victoria Adams, zvaná Posh, z dievčenskej skupiny Spice Girls, dokopy so slávnym futbalistom Davidom Beckhamom, rozhodla sa opustiť dráhu speváčky a venovať sa naplno ich vzťahu a jeho kariére. Je prvým Angličanom, ktorý vyhral ligový titul v štyroch krajinách, a to v Anglicku, Španielsku, Spojených štátoch a Francúzsku. Kariéru s 19 trofejami ukončil po 20 rokoch v roku 2013. Victoria ho všade nasledovala ako vzorná manželka. Postupne si však aj ona začala budovať novú kariéru ako tvár rôznych známych značiek a po čase si vybudovala aj vlastnú. Tá sa nesie v jej štýle, vyznačujúcom sa jednoduchou eleganciou.

Ale Victoria kladie na prvé miesto vo svojom živote manžela a deti. Po troch synoch sa jej podarilo pred desiatimi rokmi  priviesť na svet aj vysnenú dcéru. David sa ukázal ako skvelý otec a aj vo vzťahu s manželkou im to klape. V júli oslávili 22. výročie sobáša a na sociálnej sieti sa ich mnohí pýtajú, ako sa im to podarilo. Po účinkovaní Victorie v rannom televíznom vysielaní Good Morning America divákov zaujali dve veci - zmenená tvár Victorie, kde sa celkom jasne zdá, že si nechala zväčšiť pery a vyhladiť pleť, a jej slová o manželstve. "Rada pre manželstvo, hm, viete, naozaj neviem, ale my sa navzájom veľmi podporujeme. On je úžasný otec a skvelý manžel a zažívame spolu veľa zábavy," prezradila Victoria."Vo všetkom, čo robíme, sa navzájom podporujeme," ešte raz zdôraznila to najdôležitejšie.

Pozrite si Victoriu v jej vystúpení spred pár dní, zmeny na jej tvári sú celkom evidentné:

Ale nezabudla pripomenúť, aké dôležité sú spoločne strávené pekné chvíle: "Je to o tom zažívať zábavu, užívať si spoločnosť toho druhého. Skutočne milujem byť len s ním, čo je skvelé. Po všetkých tých rokoch je to bonus!"  Ako správna obchodníčka predstavila v rannom televíznom vysielaní aj novinky zo svojej vlastnej značky, čo je jej srdcovka. Na prípadný návrat k Spice Girls už nepomýšľa."Viete, Spice Girls boli neuveriteľný úspech, ale tie časy, keď som spievala na pódiu, sú už naozaj za mnou," odpovedala úspešná podnikateľka a návrhárka, ktorej by vystupovanie na pódiu v spojení s dievčenskou skupinou azda dobrú reklamu neurobilo. V očiach verejnosti sa snaží byť dáma a tá ju aj tak berie. 

Hviezdny pár Beckhamovcov nedávno oslávil 22. výročie ich lásky, takto si ho pripomenul sám David: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Victoria má svoj štýl, ktorý prebral aj David Beckham. Dokonca sa zlaďujú aj farebne a pôsobia spolu vždy dokonalo, a vedú k tomu aj deti. Na svoj sobáš si pred rokmi vybrali nezvyčajnú fialovú farbu oblečenia. "Po dvadsiatich dvoch rokoch stále ladíme s našimi ouftifmi. Šťastné výročie, nesmierne ťa milujem a ďakujem ti za to, že si mi dala naše úžasné deti a teraz už môžeme celkom všetci nosiť to isté," vyznal sa svojej manželke pred dvomi rokmi. Ona zas zverejnila rozkošné video, na ktorom sa smeje, keď dostáva bozky od Davida a nezabudla ani na zábery s ich štyrmi deťmi. "Milujem ťa, David, šťastné výročie," pripísala krátku vetu s jasným odkazom.

Súvisiace články

Najčítanejšie