Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bagárová úprimne o odlúčení od Muradova: Nie je v tom prínos pre nikoho z nás!
Zdielať na
Hudba

Bagárová úprimne o odlúčení od Muradova: Nie je v tom prínos pre nikoho z nás!

Archívna reportáž

Pre speváčku Moniku Bagárovú (27) nie je pochopiteľne jednoduché vychovávať malú dcérku bez prítomnosti jej otca Makhmuda Muradova (31).Ten má, ako zápasník MMA, plno profesionálnych povinností a navyše mu ďalšie osobné pribudli v jeho vzdialenej domovine. Jej fanúšikovia majú podozrenie, že sa obaja ocitli v partnerskej kríze. Ona to však odmieta a naďalej verí aj v ich budúcnosť. Pripúšťa ale, že to nie je ľahké pre nikoho z rodiny.

Nie je málo vzťahov, kde partneri z nejakých dôvodov nemôžu byť stále spolu. Patria medzi nich výskumníci, vojaci na misiách, diplomati, umelci, športovci a mnohí iní s netypickými povolaniami. Ani zápasník MMA Makhmud Muradov nebýva v rámci jeho profesie často na jednom mieste. No srdcu nerozkázal - pred tromi rokmi sa dal dokopy so speváčkou Monikou Bagárovou a minulýrok v máji sa im narodila dcérka. Mach plánuje ešte zhruba päť rokov pokračovať vo svojej úspešnej kariére, ktorá mu prináša slávu aj peniaze. No rozbehol aj podnikateľské aktivity v Uzbekistane, odkiaľ pochádza. Monika s malou dcérkou a vlastnou speváckou kariérou ho ale na cestách nasledovať nemôžu.

Aby nevznikali rôzne dohady, bola Monika Bagárová ochotná otvorene odpovedať na otázky o jej vzťahu s Muradovom pre eXtra.cz"Mach nám chýba a chýba nám veľmi. Sú dni, keď ma to štve. Ale chápem, že má prácu a robí veci, aby zabezpečil rodinu," povedala na rovinu, aby uviedla veci na pravú mieru. Našťastie má skvelých rodičov, ktorý ju vedia vždy podržať a pomôcť s Ruminkou. "Otecka máme v Uzbekistane. Chápem, že tam má prácu a veci, ktoré musí riešiť, a tiež chorobu v rodine. Pre oboch je ale najdôležitejšie, aby bola spokojná a šťastná Ruminka," vysvetľuje mladá mamička.

 Vypočujte si najnovší hit Moniky Bagárovej s názvom Červánky:

S Machom spolu komunikujú aspoň na diaľku vraj aj desaťkrát do dňa. Momentálne sa nachádza v Uzbekistane, kde organizuje jeho organizácia významný galavečer. Pôvodne sa za ním chystala s dcérkou aj ona, no keď akcii zmenili termín, zakrátko bude musieť odletieť zápasník pracovne do Dubaja a situácia sa tak skomplikovala. "Tak sme sa dohodli, že keď sa vráti, potom uvidíme podľa momentálneho pocitu, či pôjdeme niekam spolu teraz, alebo to necháme až po Novom roku. Mne osobne je to jedno, kde budeme. Hlavne nech sme spolu," vyznala sa. Zároveň ale priznáva, že takáto situácia nie je ideálna. "Nie je v tom prínos pre nikoho z nás. Je pravda len v tom, že si o to viac vážime spoločný čas, je pre nás cennejší," našla aspoň malé pozitívum na častom odlúčení.

Monika trávi vačšinu času s rozkošnou dcérkou bez otecka Macha, verí však, že čoskoro budú opäť spolu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Ruminka, ich ročná dcérka, je ešte veľmi malá a neprítomnosť otca až tak nevníma, ale Monike je ľúto, že Mach nevidí jej rýchle pokroky. "To by mrzelo každú mamu. Ale pozerám sa na to tak, že Mach má prácu, robí veci, ktorými chce zabezpečiť rodinu. Chápem to. Ale samozrejme, že sú dni, keď ma to štve. Mám pocit, že keď niekedy napíšem, že je to ťažké, že fanúšikovia to berú tak, že "to za chvíľku skončí, oni majú krízu" a podobne. Ale tak to nie je. Ktorý pár je neustále stopercentne v poriadku? Aký pár sa nikdy nepoháda? Taký nie je, len o tom nikto nehovorí a nepíše na sociálnej siete," tvrdí Bagárová, ktorá  sa rozhodla, že už nebude toľko zdieľať svoje súkromie na sociálnej sieti.  

 

Súvisiace články

Najčítanejšie