Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Belohorcovej dcéra je neuveriteľná! Ako Zuzana zvláda TO, čo Salma (11) vyvádza?!
Zdielať na

Belohorcovej dcéra je neuveriteľná! Ako Zuzana zvláda TO, čo Salma (11) vyvádza?!

Archívna reportáž

Uplynuli už dlhé roky odkedy Zuzana Belohorcová vymenila život na šoubiznisovom výslní v rodných končinách za rodinnú idylku. S manželom, českým podnikateľom Vlastom Hájekom, sa vybrali žiť za oceán. Na slnečnej Floride podnikali s nehnuteľnosťami, darilo sa im výborne, a aby bola idylka kompletná, radosť im robili aj ich dve deti, 11-ročná Salma a o 4 roky mladší Nevio.

Pri pohľade na rozkošné deti niekdajšiej moderátorky Zuzany Belohorcovej sa netreba príliš zamýšľať, ktoré z nich je jej vernou kópiou. Salma je celá mama, no nielen na základe podoby. Ako je úplne zjavné, po mame zdedila aj istú dávku exhibicionizmu a šoumenstva, čo dokazuje pravidelne aj videjkami na sociálnej sieti.

Zuzana žije aktuálne už vyše roka v Španielsku. Kým prvú polovicu plánovali budúcnosť v krásnom juhošpanielskom mestečku Marbella, cez zimu si to rozmysleli. Španielsko síce neopustili, no presunuli sa na jeho ostrovy - konkrétne na Tenerife, jeden z Kanárskych ostrovov v Atlantiku.

Do Španielska prišli v auguste minulého roku. Nadšenie ale netrvalo dlho:

​Okrem toho, že je preslávený napírklad aj čiernym pieskom pre jeho vulkanický pôvod, rovnako známe je Tenerife ako raj surferov. Ako sa na Atlantik patrí, dokáže vytvárať poriadne vlny posilnené takmer nikdy neprestávajúcim vetrom. A už jasné, že aj malá Salma sa v tom našla. "Salma je nielen mega spevačka, ale aj neskutočná tanečníčka, absolútne zdatná v cudzích jazykoch, ale mega šikula i vo viacerych športoch. Surf ju chytil natolko,že naše víkendy su jasné," prezradila Zuzana, čo si pribrala medzi záľuby jej šikovná dcérka.

Surfing nie je práve šport, o ktorom pre svoje deti rodičia snívaj. Oceán je skutočne nevyspytateľný a jeho sila je desivá. Zuzanina dcérka to ale evidente na doske vie, ako zjavné z fotiek. Belohorcová môže byť na Salmu právom hrdá, zjavne ide o šikovné dievča, pre ktoré nie je problém nič podľa hesla - nevyskúšaš, nevieš.

Súvisiace články

Najčítanejšie