Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ceterová ukázala pripravenú detskú izbičku! TOTO je výsledok za 5000 eur!
Zdielať na

Ceterová ukázala pripravenú detskú izbičku! TOTO je výsledok za 5000 eur!

Archívne video

Už o necelé dva mesiace sa stane playmate zo Žiliny, Lela Ceterová po druhýkrát mamou. Napriek niekoľkým krízam pre neveru Karlosa Vémolu, mu napokon Lela odpustila a veľmi rýchlo sa konali aj zásnuby a následne tehotenstvo. Sedem týždňov pred pôrodom je už čas mať všetko pripravené.

Lela Ceterová a zápasník Karlos Vémola patria medzi poriadne extravagantné páry, ktoré si potrpia na nablýskaných veciach a čo najnespochybniteľnejšej prezentácií peňazí. Už pri pohľade na ich vilu s názvom Vémoland je zrejmé, že najradšej majú bielu farbu, ktorú dopĺňajú výraznejšími.

A evidentne na bielu stavila Lela aj v prípade detskej izby. Napokon, patrí medzi jednoznačne najobľúbenejšiu zrejme u všetkých rodičov - s pestrými doplnkami je do detskej izby ideálna.

Mesiac po rozchode sa párik pokúšal dať dokopy osobne Jan Kraus:

No neboli by to Vémolovci, aby si vybrali len tak niečo bežné. Lela a Karlos sa buchli po vrecku a svojmu dieťatku, ktorého pohlavie vraj ešte nevedia ani oni, dopriali poriadne drahý nábytok. "Je pre mňa dôležité mať zariadenú detskú izbičku tak, aby mi v nej nič nechýbalo, pretože práve v nej budem tráviť čas nie len s miminkom, ale aj s Lili, ktorá bude mať v decembri dva roky," vyjadrila sa Lela k svojej voľbe kvalitného nábytku.

Za masív sa ale aj platí a tak má Lelina vyskladaná zostava hodnotu zhruba 5000 eur. Vémolovcov ale táto suma iste nijako nezasiahne. No azda ešte viac, ako nábytok, ľudí zaujala farba svetla na postieľke. Tá celkom jasne nie je práve typická chlapčenská. Fialovo-ružový odtieň je možno Leliným tajným signálom, že o pohlaví bábätka predsa len nieč tuší. No asi neostáva nič iné, len si jednoducho ešte necelé dva mesiac na definitívnu odpoveď počkať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie