Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slováček skolaboval po boku exmilenky! Patrasová hovorí o mŕtvici, Gelemová ju drží od manžela!
Zdielať na

Slováček skolaboval po boku exmilenky! Patrasová hovorí o mŕtvici, Gelemová ju drží od manžela!

Archívna reportáž

To, že 78 rokov nie je tak málo, aby človek zabúdal na svoje zdravie a jeho ohrozenie, ako pocítil pre pár dňami aj hudobník Felix Slováček. Predstavoval si zrejme pekný víkend so svojou kamarátkou a expriateľkou Lucií Gelemovou (38), ktorý mali spoločne stráviť na chalupe. Počas cesty mu ale prišlo nevoľno, a tak Lucie zavolala rýchlu záchrannú službu. Previezli ho do nemocnice do Písku, ktorý bol najbližšie k miestu, kde sa nachádzali.

Felix Slováček si svoj život užíva napriek svojmu veku naplno a nemá problém, že je už vyše sedem rokov oficiálne neverný svojej manželke Dagmar Patrasovej (65), ktorá to znáša veľmi ťažko. Musí prekusnúť dokonca aj mnohé nie práve férové obvinenia a urážky od jeho milenky. Patrasová napriek tomu ale manželstvo so Slováčkom udržala, aby na staré kolená nekomplikovala život manželovi a ani sebe. Felix proti tomu neprotestoval, zrejme mu to tiež vyhovuje. To sa ale nepáči jeho priateľke Lucii Gelemovej, ktorá sa s ním verejne nedávno rozišla, ale v skutočnosti to tak rozhodne nevyzerá. Stále sa spolu objavujú v spoločnosti, ako aj v súkromí.

​Aj posledný víkend sa rozhodli stráviť spolu na chalupe, ale osud im neprial. Viezli sa v aute smerom na Třeboň, keď prišlo Slováčkovi náhle veľmi zle. "V piatok som išiel s Luciou na jej chalupu pri Třeboni, kde som chcel stráviť víkend. Cestou sa mi však urobilo zle, zvracal som, motala sa mi hlava, a tak ma Lucie odviezla do nemocnice v Písku, kadiaľ sme prechádzali," informoval Felix Slováček osobne portál Blesk"Urobia mi rôzne vyšetrenia. Na izbe som sám, práve som obedoval, varia tu výborne. A teraz zháňam krížovky, aby som si cibril zmysly. Nechajú si ma tu minimálne dva dni na pozorovanie," dodal hudobník, ktorý namiesto víkendu na chalupe s Gelemovou trávil čas v nemocnici, ako sa neskôr priznal, dokonca na JIS neurologického oddelenia.

Vypočujte si hudobné umenie Felixa Slováčka z jedného z jeho mnohých vystúpení z minulosti: 

O tom, čo sa udialo, sa dozvedela aj Dagmar Patrasová. Aj ona je znepokojená, veď Felix Slováček je stále joj zákonitý manžel. Potvrdila, že je v nemocnici v Písku."Niekto hovorí, že je to slabá mozgová príhoda, iní zase, že sa mu urobilo zle, ja neviem," konštatovala herečka a chystala sa za manželom do nemocnice.  Toto sa ale zjavne nepáči Gelemovej. "To je ale zbytočné. On si to ani neželá. Ja by som to snáď radšej ani nekomentovala," tvrdí Gelemová, ktorá sa drží hudobníka, ako sa zdá, zubami-nechtami. "S Felixom som neustále v kontakte. Zajtra za ním opäť zájdem," povedala Super.cz v sobotu večer Lucie. 

Napriek rozchodu trávi Felix Slováček svoj voľný čas po boku expartnerky Lucie Gelemovej

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

"Felix sa už cíti oveľa lepšie. Dokonca vtipkuje. Navštívila ho aj jeho najstaršia dcéra René Slováčková," prezradila Gelemová, ktorá sa nikdy neopomenie zviditeľniť v médiách v súvislosti s jej slávnym partnerom. Nakoniec, prežila s ním sedem rokov bezprácneho života. Hudobník ju dotoval zo spoločného konta s manželkou, ako na to neraz poukazovala poškodená Dagmar Patrasová. Slováček jej našiel tento rok prácu na hrade, ale zrejme jej to nevyhovovalo, keď sa rozhodla odísť späť do rodných južných Čiech a s Felixom sa rozišla. Nesplnil totiž jej predstavy o ich manželstve a dieťati, no zjavne sa im nedarí vzťah skutočne ukončiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie