Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina o zbierke penisov: Nemajú šancu! Zato horúce bozky so ženou by šli!
Zdielať na

Jasmina o zbierke penisov: Nemajú šancu! Zato horúce bozky so ženou by šli!

Archívna reportáž

Populárna show televíznej talentovej súťaže sa už rozbehla naplno a jej súčasťou sú aj rozhovory zo zákulisia, ktoré vedie Mariana Prachařová (27), sestra Jakuba Prachařa. Vyspovedala aj dvojicu moderátorov Jasminu Alagič (32) a Davida Gránskeho (29). Otázky boli veľmi intímneho rázu, ale nikto z nich sa nebál odpovedať pravdivo na rovinu. Najodvážnejšia bola iste Jasmína. Zjavne s tým nemala žiadne problémy.

Na pohovku si v zákulisí televíznej súťaže, v ktorej sa hľadajú talenty zasadla trojica mladých moderátorov a na pobavenie pre zvedavých divákov všetkých, vrátane seba, vyspovedala Mariana Prachařová. Otázky boli veľmi chúlostivého rázu, ale všetci ich brali našťastie s nadhľadom. Prvá sa týkala toho, či niekedy prišli do práce s "opicou". Jediná Alagič s tým nemá skúsenosti, lebo vraj už dávno piť prestala vzhľadom na jej zlé skúsenosti z ranej mladosti, keď tancovala aj po stoloch a nič si potom nepamätala. Ďalšia otázka bola o tom, či niekto z nich navštívil zoznamku, ale Jasmina a David odpovedali záporne, Mariana tam chodí zas len zo zvedavosti.

Tretia otázka bola o čosi trápnejšia, týkala sa posielania fotiek penisov od fanúšikov. David s tým, celkom pochopiteľne, skúsenosti nemá, ale obe dievčatá áno. Vraj také niečo dostávajú všetky známe ženy, ale žiadnu šancu u nich nemajú. "Nemyslím si, že to bol fanúšik, ale regulárny psychoš," rázne odpovedala Jasmína, čo si myslí o takýchto mužoch. "Nechápem, prečo to chlapi robia, pretože to naozaj nie je nič pekné, keď ti to príde do správy," krútila hlavou zas Prachařová. A David Gránský obom dával za pravdu, ale radil im, aby jasne naznačili, že im to prekáža, že je to pre nich nechutnosť. "Neviem, či mám chuť vychovávať úchyla," uzavrela debatu Alagič s tým, že takéto správy okamžite blokuje a maže.

S Jasminou a Davidom si diváci ČSMT užijú poriadnu dávku zábavy:

​Na záver prišla najpikantnejšia otázka. "Bozkávali ste sa niekedy s osobou rovnakého pohlavia?" spýtala sa Mariana. Ona aj Jasmina ukázali tabuľku so symbolom áno, David nie. "Hriechy mladosti," jednohlasne odpovedali dámy. "To bolo, keď som bola násťročná. Ja sa za to nehanbím. Bolo to, keď som mala večery, keď som si lupla,"priznala sa Jasmína a temperamentne znázorňovala ako sa perami cmukala aj s dievčatami. Gránsky považuje bozkávanie sa s niekým rovnakého pohlavia za čudné. "Prečo vás to potom teda vzrušuje, keď je to také čudné," obrátila sa na neho s otázkou Jasmina. David jej ale pripomenul, že u dievčat nie, myslel tým mužov. 

​Je jasné, že aj zákulisie je  zaujímavou časťou scenára  talentovej show. Mariana má už prichystané ďalšie pikantné otázky aj pre súťažiacich. Iste to bude dobrá príležitosť na bližšie spoznanie súkromia a názorov účinkujúcich v súťaži. A určite dostanú príležitosť na dávanie otázok aj diváci pred obrazovkami.

Súvisiace články

Najčítanejšie