Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To je ale fešák! Dejdar ukázal syna, akoby mu z oka vypadol vo vylepšenej verzii!
Zdielať na

To je ale fešák! Dejdar ukázal syna, akoby mu z oka vypadol vo vylepšenej verzii!

Archívna reportáž

Nie je ešte celkom jasné, či syn Martina Dejdara (56) pôjde v jeho šľapajách. Matěj Dejdar (22) sa na svojho otca dosť podobá a je z neho skutočne príťažlivý chlap. Hoci už od detstva bolo jeho snom stať sa slávnym hokejistom, po vážnom úraze musel s hokejom seknúť. Roky žil na Floride, kde študoval a zároveň sa pripravoval na hokejovú kariéru. Rodinu to stálo nemálo peňazí, ale osud mu v tomto smere neprial. Po úraze s vrcholovým hokejom skončil a začal študovať v New Yorku psychológiu, ale aj pre pandémiu štúdium prerušil. Žije teraz v Prahe a ako to s ním bude ďalej, nie je celkom jasné.

Synovi populárneho herca Martina Dejdara sa jeho sen o tom, že sa stane hokejistom NHL nenaplnil. Iste sa však aj vďaka otcovi vo svete nestratí. Žije v Prahe a  pričuchol už aj k hereckému remeslu. V minulom roku natočil spolu s otcom a starým otcom film Stáří není pro slabochy, ale účinkoval aj v iných filmoch v malých úlohách. Nie je však zatiaľ rozhodnutý, či sa stane hercom. Jeho o šesť rokov mladšia sestra Sara sa po jednej skúsenosti s filmovaním rozhodla radšej pre iný odbor, spojený s tancom. Matěj spolu s jeho krásnou slovenskou priateľkou skúšal prácu aj v ich rodinnom bare na pražskom nábreží Vltavy a celkom ho to bavilo.

Na hokej ale Matěj celkom nezanevrel ani po jeho vážnom zranení. Nedávno spolu so svojím otcom Martinom zobral do ruky hokejku a obul korčule, aby sa zúčastnil hokejového zápasu otcovho hokejového tímu HC Olymp, usporiadaného na pomoc obci Hrušky, ktorú zasiahlo ničivé tornádo. Niečo sa hovorilo aj o tom, že sa Matěj pokúša dostať sa medzi hráčov francúzskeho hokejového tímu, zrejme ešte stále nádej žije. Matěj ale zjavne inklinuje aj k móde, oblečený chodí v tých najlepších módnych značkách, na ktoré si zrejme potrpí. To bolo vidieť aj aktuálne na otvorení istej predajne, kam Martin svojho syna vzal.

Pozrite si, ako si to kedysi rozdali v Súboji národov český herec Martin Dejdar a slovenský moderátor Michal Hudák:

​Aj jeho mama Daniela (50), krásna manželka Martina Dejdara, sa živí aj stylingom v jednej pražskej klinike estetickej medicíny. Má dobre vkus a vie dobre poradiť vo výbere oblečenia vzhľadom na ich typ aj iným. Ale najlepšou reklamou si je ona sama so svojou vždy dokonalou vizážou. Martin Dejdar sa s ňou rád pochváli na rôznych spoločenských podujatiach. Ich dcéra Sara je ale iný prípad a na verejnosti sa nerada predvádza. Tá sa podobá na otca ešte viac ako Matěj, najmä jej kučeravá hriva sa celkom zhoduje s tým, čo má na hlave populárny herec, aj keď vekom mu už trochu zredla a zošedivela. 

Matej akoby svojmu slávnemu otcovi z oka vypadol:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matej Dejdar. (@dejdar_matej)

Aby svojej rodine zabezpečil vysoký štandard, musí sa Martin Dejdar poriadne obracať nielen vo svete šoubiznisu. Nakrúca vo filmoch a  seriáloch, ale má aj iné aktivity, ako je napríklad aj spomínaný bar pri Vltave. Manželka ale tiež rada prispeje do rodinného rozpočtu. Stretli sa, keď bol ešte začínajúci herec."Keď sme sa s manželkou zoznámili, zarábala oveľa viac ako ja. Ona mala auto, ja nič a nikto ma nepoznal. Stretli sme sa v roku 1990, keď sa robilo jedno z prvých súkromných divadelných produkcií," povedal Martin v relácii Petra show a pridal aj historku, že v ruka v rukáve bola po výlete v Londýne, na ktorý ju pozval. "Vzali sme sa o štyri roky neskôr," spomínal Dejdar. Po čase prišli deti a doteraz sú najstabilnejším párom v českom šoubiznise.

Súvisiace články

Najčítanejšie