Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
To sa kedy stalo?! Zo synov Britney Spears sú muži, jeden krajší ako druhý!
Zdielať na

To sa kedy stalo?! Zo synov Britney Spears sú muži, jeden krajší ako druhý!

Archívna reportáž

Zatiaľ, čo sa o speváčke Britney Spears (39) vie z médií a sociálnych sietí možno až priveľa, o jej dvoch synoch je už dlhšiu dobu ticho. Konečne to prelomil na svojom instagramovom profile tanečník Eddie Morales, ktorý sa vyfotil spolu s nimi a pridal aj pár viet. Podľa fotky už skutočne dospeli a treba uznať, že sú to pekní chlapci. Starší Sean Preston (16) má kučeravú svetlú hrivu a Jayden James (15) má zas tmavšie rovné vlasy.

Tanečník Eddie Morales je priateľ bývalého manžela Britney Spears, tiež aj bývalého tanečníka, Kevina Federlina (43). Zrejme sledoval aj ako rastú Kevinovi synovia a vnímal jeho zásluhu na ich výchove. "Teraz svet uvidí, aký si skvelý otec," uviedol Morales na konto priateľa v jeho príspevku na Instagrame, na ktorom vidieť foto s jeho synmi, ktorých má s Britney Spears. Chlapci už poriadne vyrástli a zmužneli a treba uznať, že sú obaja veľkí fešáci, napokon, aj majú byť po kom, obaja rodičia sú veľmi pekní.

Na dôkaz pripojil Morales aj video, na ktorom hrá Sean celkom slušne na klavíri a zdá sa, že má hudobný talent. Svojho starého otca Jamesa Spearsa neznášal. Predminulý rok Us Weekly informoval, že Jamie Spears sa s vnukom pohádal a on sa potom údajne pred ním zamkol v izbe. Rozzúrený starý pán ale vylomil dvere a pokračoval v incidente, z čoho bol Sean veľmi otrasený. K incidentu bola privolaná aj polícia. Na základe žiadosti otca napadnutého chlapca dostal James Spears trojročný zákaz priblíženia k jeho vnukom.

Pozrite si zábery z reality šou Chaotic, ktoré zachytávajú Kevina a Britney v časoch trvania ich vzťahu a veľkej slávy:

Vlani v marci zas mladší Jayden na Instagrame prezradil všeličo o svojej rodine. Veľmi hrubo sa vyjadroval najmä o svojom starom otcovi Jamiem. Keď sa ho sledovatelia pýtali na bližšie informácie o starom otcovi, odpovedal iba krátko, ale drsne: "Je to veľký hajzel, nech skape". Otec mu ale Instagram hneď zatrhol. Je teda jasné, že James Spears nemal nedobré vzťahy len so svojou slávnou dcérou, ktorá ho obviňovala z krutosti, ale aj s jej synmi a zrejme aj s ich otcom Kevinom Federlinom. Pre neho boli všetci iba nástrojom v jeho rukách, aby ich mohol využívať a narábať s nimi podľa ľubovôle.

Takýto fešáci vyrástli zo synov speváčky Britney Spears:

Britney Spears bol zaiste aj z ohrozenia svojich synov jej otcom veľmi znepokojená, čo neprispievalo k jej duševnej pohode. A aj to ale dokázal James Spears zneužívať proti svojej dcére, keď poukazoval na jej zlý psychický stav. Je preto pochopiteľné, že Britney robila všetko preto,aby sa mohla zbaviť jeho despotického poručníctva. Aj vďaka širokej podpore jej fanúšikov a podporovateľov aj zo strany celebrít, sa konečne dostala z jeho spár. Rezignoval sám, zrejme pochopil, že by mu jeho tvrdohlavosť mohla spôsobiť problémy najmä z dôvodu obvinenia zo zneužívania svojho postavenia a okrádania dcéry. Snáď sa všetko vráti pre Britney a jej synov do dobrých koľají.    

Súvisiace články

Najčítanejšie