Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Niekdajšia slovenská vicemiss priznáva: Totálne mi pokašľali plastickú operáciu!
Zdielať na

Niekdajšia slovenská vicemiss priznáva: Totálne mi pokašľali plastickú operáciu!

Ľahnúť pod nôž z iného, ako zdravotného dôvodu, znamená skutočne veľké odhodlanie pre zmenu, aspoň vo väčšine prípadov. Pokiaľ nejde o človeka, ako je Jessica Alves, asi si každý dobre rozmyslí, či ju estetický problém taký zásadný, že ho treba riešiť invazívne. O to horšie je, ak je výsledok operácie spackaný.

Modelka, influencerka, podnikateľka a niekdajšia prvá vicemiss súťaže Miss Universe Slovensko, 32-ročná Martina Grešová, si na vlastnej koži vyskúšala, aké to je, byť z pohľadu do zrkadla zdesená po zákroku viac, ako pred ním. Pre plastickú operáciu sa rozhodla ešte v roku 2012, keď mala Slovensko reprezentovať na svetovej súťaži miss.

Priznáva úplne otvorene pocit, ktorý vtedy mala, že ak chce uspieť medzi svetovýni kráskami, musí sa nechať vylepšiť. Mala už 26 rokov a tak nešlo len o pubertálnu neistotu, ale racionálne posúdenie stavu. 

Martinu by dnes asi nikto nespájal s tou platinovou blondínou z roku 2012:

Po dlhom vyberaní sa rozhodla pre istú slovenskú kliniku. "Išla som na tú kliniku aj pre odporúčania, odporučilo mi ju strašne veľa dievčat," hovorí o ceste k výberu konkrétneho zariadenia, ktoré si pred zákrokom skutočne dôsledne preverila aj na základe hodnotení. "Hneď po operácii som si všimla, že nie je všetko tak, ako má byť, že boli prsia nesúmerné. Nebolo to do očí bijúce," hovorí Martina o stave hneď po operácii. Postupom času sa to začalo zhoršovať, no stále to nebolo nič, čo by si ľudia všimli. 

Žiadnu chybičku už na krásnej Martine nevidno:

"Hneď po operácii som bola na kontrole, kde si aj sám lekár všimol, že to nie je rovno a snažil sa to nejakým spôsobom upraviť, ale nemalo to efekt," spomína Grešová na zvláštny spôsob manuálnej nápravy silikónu v prsníku. Nasledovalo osem rokov "utrpenia", až koncom roka 2020 sa rozhodla pre opravnú operáciu a odvtedy je spokojná. "Treba si dať záležať na výbere, a aby sa potom nebáli prísť na kontrolu a to riešiť, aby nečakali tak, ako ja," znie rada missky, ako sa vyhnúť podobnému sklamaniu, aké zažila ona.

Súvisiace články

Najčítanejšie