Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Plačkovej rozsiahle vyjadrenie a ODKAZ ľuďom! Podporu jej vyjadril Rytmus aj Separ!
Zdielať na

Plačkovej rozsiahle vyjadrenie a ODKAZ ľuďom! Podporu jej vyjadril Rytmus aj Separ!

Archívne video

Po trpkých štyroch dňoch v rukách polície sú už Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René opäť doma. Hoci hovoria o najhoršej skúsenosti života, zdá sa, že sa rýchlo oklepali a žijú svoj život ako predtým. René sa vybral do nového nákupného centra a Zuzana sa dala do poriadku a dôkladne prefiltrovaná zanechala odkaz všetkým ľuďom.

Mnoho ľudí v pondelok zachvátila škodoradosť, keď sa jedna z najvýraznejších influenceriek na Slovensku, podnikateľka a niekdajšia účastníčka reality šou ako aj kastingu do porna, Zuzana Plačková, ocitla v rukách polície s putami na rukách. Spolu s manželom sú obvinení z drogovej trestnej činnosti.

Sudca ale dospel k názoru, že nie je nutné, aby boli naďalej zadržiavaní a vo štvrtok popoludní ich prepustili na slobodu. Prokurátor však podal protest a tak bude 7. októbra o slobode Strauszovcov rozhodovať Najvyšší súd. Dovtedy si ale môžu s istotou užívať slobodu. 

​Vo štvrtok sa fanúšikovia instakráľovnej poriadneho vyjadrenia nedočkali, to sa ale v piatok zmenilo. Fanúšikom oznámila, že sa komplet postarala o svoju hygienu a užíva si deň v pyžame pred televízorom. A pridala aj toľko očakávané rozsiahlejšie vyjadrenie k situácii. "Chcela by som sa poďakovať všetkým ľuďom, ktorí pri nás stáli a stoja a veria v nás. Samozrejme, že pijavice, to tu vždy bolo, bude a je," povedala v instastories a opísala podľa nej typickú slovenskú vlastnosť - škodoradosť. "Prajem všetkým len to čo mne priali v posledných dňoch. Konečne ste sa ukázali niektorí," odkázala všetkým hejterom, ale aj podporovateľom.

Pod príspevkom jej prejavili podporu vzápätí aj dve hviezdy slovenského rapu - Separ a Rytmus. "Nikde nežije viac jasnovidcov, mudrlantov a sudcov ako u nás," napísal Separ. "Samozvaní sudcovia a investigatívci. Škodoradosť a zloba je karma sama sebe," zamyslel sa pre zmenu Rytmus a obaja si vyslúžili tisíce srdiečok. Zaujímavé je, že pod prvým príspevkom Plačkovej absentovali hejty a všetci ako jeden jej vyjadrovali podporu, dokonca niektorí tvrdili, že sa za ňu modlili. V konečnom dôsledku to nateraz dopadlo pre Strauszovcov dobre, Zuzane pribudlo 50 tisíc followerov a biznis sa, podľa všetkého, nezastavil.  "Postupne sa budeme vyjadrovať ďalej, ale chápte aj nás, že potrebujeme trochu oddychu," požiadala o trpezlivosť a prešla rovno na ponuku svojich produktov, ako správna podnikateľka, ktorá podľa vlastných slov nepotrebuje riešiť drogy, aby bola bohatá.

Súvisiace články

Najčítanejšie