Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
K prípadu Plačkovej sa po prvýkrát vyjadril aj Rytmus, pridala sa aj Jasmina!
Zdielať na

K prípadu Plačkovej sa po prvýkrát vyjadril aj Rytmus, pridala sa aj Jasmina!

Archívna reportáž

Toho, čo čakala Zuzana Strausz Plačková už v pondelok poobede, sa napokon dočkala vo štvrtok popoludní. Sudca Špecializovaného trestného súdu rozhodol o prepustení Plačkovej aj jej muža Reného, obžalovaných z drogovej trestnej činnosti. Do väzby tak zatiaľ nepôjdu.

Zdá sa, že v pondelok sa po roku a pol konečne našla téma, ktorá Slovensko odpútala od covidu. Kto by bol čakal, že sa tou témou stane veľmi rozporuplná, niektorými zbožňovaná, inými zatracovaná dievčina z Čadce, ktorá sa rozhodla, že dobyje svet. Minimálne ten "slovenský". Prekvapivo sa jej to, napriek tomu, že na prvý pohľad nemala žiadne predpoklady ani schopnosti, aj podarilo. Stala sa influencerkou s takmer 800 tisícovou armádou sledovateľov a zarábala šialené peniaze.

Akurát, že od pondelka tak trochu v ľuďoch skrslo podozrenie, či ich všetky zarobila legálne. Jedným z jej určite legálnych príjmov je predaj kolagénu, ktorý ide vďaka jej obrovskému dosahu na dračku. A nepochybne aj preto, že sa pri tejto aktivite spojila s ďalšou významnou influencerkou, moderátorkou jojkárskej šou ČSMT, Jasminou Alagič.

Toto sú prvé slová Plačkovej po prepustení:

Tú začali od pondelka tiež bombardovať ľudia s otázkou, či o prípadných nekalých aktivitách Plačkovej vedela a ako to bude ďalej s ich spoluprácou. Jasmina zvolila veľmi diplomatický jazyk. "Veľa z vás sa ma pýta, či som o tom vedela, ja neviem, čo som mala vedieť, keďže ešte nikto nie je za nič odsúdený, ale vzhľadom na veci, ktoré sa skloňujú v súvislosti s týmto prípadom - samozrejme, že som nevedela," vyjadrila sa Jasmina a dodala, že situácia ju šokovala rovnako, ako asi každého, no odmietla Zuzanu vopred odsúdiť. A po jej prepustení v podstate svoje presvedčenie len zopakovala. "Ja nekričím ani hop, nekričím ani do ri*i. Kričím len, že verím v spravodlivosť a verím v karmu," povedala, no nešpecifikovala, na koho sa má toto vyjadrenie vzťahovať. Zrejme ale necháva svoj názor na túto tému otvorený, ako aj v skutočnosti otvorený je, nakoľko stíhanie Strauszovcov sa neskončilo, len počas neho môžu byť na slobode.

Instagram/RK

K Strauszovcom sa vyjadril po prvýkrát aj Rytmus. Ten len potvrdil svoj názor, čo si myslí o všetkých internetových hejteroch. "Chcel by som teraz vidieť všetkých tých škodoradostných a zlých ľudí, ako im skysol úsmev, hahaha," napísal v stručnosti. No ako on, tak aj všetci, vrátane Strauszovcov, si budú musieť počkať na výsledok vyšetrovanie a verdikt súdu, čo však môže trvať mesiace, aj roky, ako sa neraz na Slovensku stáva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie