Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Priznala to! Kokaín aj alkohol boli za dramatickou nehodou!
Zdielať na

Priznala to! Kokaín aj alkohol boli za dramatickou nehodou!

Zdroj: Instagram/KP

Má za sebou poriadne mizerný mesiac. Známa modelka a youtuberka, britská sexbomba Katie Price, kedysi známa pod prezývkou Jordan, sa prednedávnom rozišla zo snúbencom, a aby toho nebolo málo, v utorok v skorých ranných hodinách havarovala. Svoje veľké SUV poriadne zdemolovala potom, čo sa dokonca prevrátilo nabok. Ako sa ukázalo, nebola za tým len nepozornosť.

Katie Price sa po utorkovej nehode neďaleko svojho domu v Sussexe priznala k šoférovaniu pod vplyvom alkoholu, navyše aj bez vodičského oprávnenia a bez povinného poistenia. A to nebolo všetko. Test na drogy ukázal aj pozitívny výsledok na kokaín, povedala súdu prokurátorka Debbie Jones.

V utorok o zhruba 6:30 hodine ráno bola Katie po autonehode, keď došlo ku kolízii s iným autom, prevezená do nemocnice. "Katie sa prevrátila s autom a bola v zlom stave, keď prišla polícia," prezradil portálu The Sun nemenovaný zdroj. Už na druhý deň sa ale bývalá 43-ročná glamour modelka dostavila na súd v zrýchlenom konaní.

Na jednej strane sa Katie prezentuje ako milujúca mama, na druhej strane robí prešľapy, aké bežne matky nerobia. Dcérku aktuálne potešila poníkom:

Po konfrontácii s políciou na mieste nehody sa Price vyjadrila: "Užila som drogy, nemala by som šoférovať, priznávam sa ku všetkému." Sudkyňa ju obvinila z vedenia motorového vozidla bez poistenia zodpovednosti za škodu, ako aj bez vodičského oprávnenia. Katie pritom len krátko predtým hovorila, aké jej spôsobuje problémy, že nemá vodičák, keď chce navštíviť svojho mentálne postihnutého syna Harveyho. "Vodičský preukaz nedostanem späť skôr, ako v decembri, takže nemôžem len tak sadnúť do auta a ísť za ním," vyjadrila sa netušiac, že už zakrátko sa jej trest na odobratie vodičského preukazu ešte predĺži.

Price je kráľovná filtrov, jej fotky na Instagrame sú ďaleko od reality, ako vidno v prípade videí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Za ostatných desať rokov pritom Katie zákazali viesť motorové vozidlo celkovo šesťkrát.  Znepokojená rodina Katie sa po jej zatknutí ozvala, aby sa podelila o svoje obavy o jej duševnú pohodu. "Ako rodina máme už nejaký čas obavy o Kateinu pohodu a celkové duševné zdravie. Dnes sa naše najhoršie obavy takmer naplnili. Ako rodina sme pomáhali a budeme naďalej pomáhať Kate získať pomoc, ktorú potrebuje. Dúfame, že si uvedomí, že so svojimi problémami nemôže bojovať sama," stojí vo vyjadrení rodiny, ktorá zároveň požiadala fanúšikov a médiá o zdržanlivosť v súdoch. Pravdou ale je, že všetky škandály spojené s Price vyrába sama a pomerne často. Zatiaľ nie je známa výška, ani forma trestu za jej prešľap pri šoférovaní, no pre opakovaný prešľap  jej reálne hrozí väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie