Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Opäť to nebola tá pravá?! Tom Cruise sa rozišiel so svojou hereckou kolegyňou!
Zdielať na

Opäť to nebola tá pravá?! Tom Cruise sa rozišiel so svojou hereckou kolegyňou!

Archívna reportáž

Hrdina trháku Mission Impossible, 59-ročný Tom Cruise sa stále teší priazni divákov svojich akčných filmov a udržiava si neklesajúcu popularitu už poriadne dlho. Menej sa mu ale darí v láske. Naposledy randil s hereckou kolegyňou Hayley Atwell (39) počas spoločného nakrúcania siedmej časti "nemožnej misie", po roku sa ale rozišli.

Nakrúcanie zatiaľ poslednej siedmej časti filmového trháku Mission Impossible s hlavným hrdinom, neohroziteľným agentom Ethanom Huntom v podaní Toma Cruisa, sa komplikovalo kvôli covidu. Filmovanie sa muselo niekoľkokrát odkladať, ale teraz sa konečne blíži k záveru. S koncom nakrúcania sa ale zároveň údajne skončil aj vzťah Toma s Hayley Atwell, ktorá si v tejto časti zahrala spolu s ním. V lete sa spolu ešte ukázali na niekoľkých významných podujatiach vrátane Wimbledonu, teraz sa však vraj dohodli, že zostanú len priateľmi.

"Tom a Hayley si padli do oka od prvého dňa," prezradil zdroj z prostredia filmu pre The Sun. Tomova rastúca náklonnosť k herečke známej aj ako agentka Peggy Carter z filmu Captain America, bola podľa všetkého hlavným dôvodom jeho ochoty usadiť sa najnovšie v Británii. Obaja sa vraj stretávali po práci v jeho londýnskom byte. Vychádzali spolu skvele a vyzerali byť veľmi šťastní. "Skutočne si dobre rozumeli, obaja sú, samozrejme, veľmi atraktívne hollywoodske hviezdy, takže sa k sebe hodili. Bolo to veľmi intenzívne počas obdobia ich spoločného nakrúcania, ale keďže sa končí, rozhodli sa vrátiť k priateľstvu," vysvetľoval nemenovaný zdroj z blízkosti páru.

Nakrúcanie filmu sa poriadne predĺžilo:

​Od rozchodu Cruisa s Katie Holmes v roku 2012 bola Hayley Atwell jeho prvou oficiálne svetu predstavenou partnerkou. Ťažkosti, ktoré súviseli s pandémiou a lockdownami ich ešte viac zblížili, až sa zdali byť nerozlučnou dvojicou. No ako sa nakoniec ukázalo, ani tento Tomov vzťah nemal dlhé trvanie. "Ich rozvrhy nakrúcania sú veľmi plné a Tom má množstvo ďalších záväzkov, ktoré sa blížia," upozornil zdroj na dôvod rozchodu slávneho páru. Tom a jeho najbližší kolegovia, medzi ktorými je aj Simon Pegg, zostanú v Británii, aby pracovali na ôsmej časti filmu.

Pred mesiacom ešte vládla idylka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hayley Atwell (@wellhayley)

Siedmej časti Mission Impossible už chýbajú len posledné klapky. "Stále sú radi, že môžu pracovať spolu. Je to škoda, ale je to len jedna z tých vecí. Stále spolu dobre vychádzajú," tvrdí zdroj z produkcie filmu. Cesty Toma a Hayley by sa ale nemali celkom rozísť definitívne. Už v septembri 2019 bolo zverejnené, že Atwell si zahrá vo filmoch Mission: Impossible 7 a hneď nato v Mission: Impossible 8, v réžii Christophera McQuarrie, takže sa spolu budú ako herci stretávať na pľaci aj naďalej. Premiéra siedmej časti je v USA je naplánovaná na 30. septembra 2022. Uvedenie ôsmeho filmu v sérii je naplánované predbežne na 7. júla 2023, ktovie či sa počas nakrúcania neobnoví povestná iskra medzi Tomom a Hayley.

Súvisiace články

Najčítanejšie