Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúci kolaps seriálového Draca Malfoya len deň po narodeninách! Okamžitý prevoz do nemocnice!
Zdielať na

Šokujúci kolaps seriálového Draca Malfoya len deň po narodeninách! Okamžitý prevoz do nemocnice!

Archívna reportáž

Britský herec Tom Felton, ktorý sa preslávil v potterovkách ako Draco Malfoy, v stredu oslávil svoje 34. narodeniny, ale už o deň nato už ležal v nemocnici. Skolaboval na golfovom ihrisku vo Wisconsine počas exhibičného zápasu celebrít. Dôvod tohto nepríjemného zdravotného problému herca, ktorého museli ratovať privolaní záchranári, zatiaľ nie je oficiálne známy. Keď ho odvážali do nemocnice, bol pri vedomí.

Predstaviteľ Draca Malfoya z už kultovej série o Harrym Potterovi, Tom Felton, je známy tiež ako vášnivý golfista, píše portál The Sun. Rád sa preto zúčastnil každé dva roky sa konajúceho turnaja celebrít vo Wisconsine. Reprezentoval tam Európu spolu s bývalým profesionálnym hokejistom Teemu Selännem z Fínska. Hrali proti hokejovému kapitánovi USA z olympijských hier v roku 1980, Mikovi Eurcionemu, a olympijskému rýchlokorčuliarovi Danovi Jansenovi.

Počas golfového turnaja však došlo k nepríjemnej udalosti. "V dnešnom zápase celebrít Ryder Cupu mal herec a hudobník Tom Felton počas účasti za Európu na ihrisku zdravotný incident," uviedla PGA of America vo štvrtkovom vyhlásení s tým, že bol následne prevezený do miestnej nemocnice. Na fotografiách zachytávajúcich tento incident, bolo vidieť, že je pri vedomí, keď ho odvážali z golfového ihriska na vozíku, dokonca sa aj usmial.

Pozrite si zábery z inkriminovanej udalosti:

"Na golfovom turnaji celebrít ho postihla zdravotná nevoľnosť a následne na mieste skolaboval. Museli sa oňho postarať záchranári, ktorí ho odviezli na lekárske ošetrenie," uviedla zakrátko po kolapse aj britská BBC. Na internete sa objavili viaceré zábery z celého incidentu, na ktorých bolo vidieť rýchle reakcie okolitých divákov aj obslužného personálu, ktorí sa o herca dobre postarali do príchodu záchranárov. 

Tom práve oslávil 34. narodeniny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Felton (@t22felton)

Pod fotografiami na internete sa okamžite objavili komentáre. "Chudák Tom. Dúfam, že je v poriadku. Želám mu, aby ho to nezlomilo," napísal jeden jeho priaznivec. "Myokarditída," diagnostikovali viacerí jeho problém konšpirujúc o možných následkoch po vakcíne proti covidu. Boli aj takí, ktorí to brali s typicky suchým anglickým humorom. Väčšina mu však priala všetko dobré a skoré uzdravenie a na veľkú úľavu všetkých po prá hodinách prišla dobrá správa od jeho kamaráta, speváka Dereka Pittsa, že Tom je v poriadku. Snáď to bola len jednorazová príhoda.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie