Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mária Bartalos porodila! Druhé bábo dostalo veselé, originálne meno!
Zdielať na

Mária Bartalos porodila! Druhé bábo dostalo veselé, originálne meno!

Archívna reportáž

Obľúbená herečka Mária Bartalos si súkromie prísne stráži a von dá len to, čo skutočne chce, alebo sa už nedá tajiť. V pravidelných intervaloch prekvapuje svojich fanúšikov nečakanými a poriadne veľkými novinkami. To sa stalo aj pred tromi rokmi, keď sa znenazdajky po pár mesiacoch vzťahu vydala, o rok nato priviedla na svet synčeka. Rovnako prekvapila pred pár týždňami fotkou s veľkým bruškom a zrazu je už bábo na svete!

Mária a Adrián Bartalosovci majú skutočne obrovský dôvod na radosť. Títo dvaja zaľúbenci, z ktorých láska priam hmatateľne srší, sa tešia z druhého bábätka.

Ako to už v prípade sympatickej herečky býva, dopriala si pomerne dosť času, kým sa s novinou podelila so svetom. Ani deň, ani dva, ale vyše týždňa si nový poklad užívali v úplnom súkromí, bez zvedavých otázok verejnosti.

Mária prišla ešte ako tehotná s prvým synčekom povzbudiť manžela do šou ČSMT:

"Minulý pondelok, keď som vám priala krásny a úspešný týždeň, ten náš bol viac než úspešný…prišiel medzi nás Jonatán. Máme sa krásno krásne a Noel je ten najlepší brat," napísala Mária na Instagram, k rozkošnej fotke novorodenca v náručí jeho "veľkého" bračeka.

Keďže novopečená dvojnásobná mama je hlboko veriaca, k radostnej správe pridala aj žalm, ktorý dokonalo vystihuje jej pocity: "Aké je dobré a milé, keď sú bratia spolu". Hoci viac o príchode synčeka so skutočne rozkošným menom, ktoré preslávila asi najviac rozprávka Mach a Šebestová, Mária neprezradila, celkom jasne sa dá medzi riadkami prečitať, že sú obaja v poriadku. Gratulujeme a želáme veľa šťastia a zdravia!

Súvisiace články

Najčítanejšie