Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Už sú v chomúte! Beňová vyzerala na svadbe fantasticky, žiarili aj mladomanželia!
Zdielať na

Už sú v chomúte! Beňová vyzerala na svadbe fantasticky, žiarili aj mladomanželia!

Archívna reportáž

Už nejakú dobu sa europoslankyňa Monika Beňová nevedela dočkať dňa, keď kalendár konečne ukáže 18. septembra. Práve to bude dátum, ktorý si jej rodina bude pamätať navždy - Beňová oženila svojho jediného syna Martina (33).

Už nejakú dobu mnohí čakali, či sa politička Monika Beňová nestane starou mamou. Jej syn Martin Beňo na to už rozhodne mal vek, no stalo sa to, čo asi nikomu ani nenapadlo - europoslankyňa sa stala vo svojich 52 rokoch po druhýkrát mamou. No teraz sa vnúča rapídne priblížilo, keďže Martin a jeho vyvolená Gréta si práve povedali ono osudné "áno".

Už pred časom Beňová celá nadšená avizovala, že jej pribudne ďalšia dcéra, pričom mala, pochopiteľne na mysli nevestu svojho syna. Ten sa rozhodol neotáľať a po pomerne krátkom vzťahu minulý rok na Vianoce pokľakol. Povestné "do roka a do dňa" tak splnili ešte s rezervou, čo bolo nepochybne aj obavami z ďalšieho lockodownu a ako sa ukázalo, termín si vybrali skutočne múdro a tesne stihli ešte "zelenú" Bratislavu.

Zo sestričky je Martin nadšený, možno ho motivuje aj k skorému "zabezpečeniu si" vlastného bábätka:

Obrad sa konal v bratislavskej Petržalke, v známej výškovej budove Technopol, kde sídli miestny úrad. Beňová už od rána avizovala, ako sa teší a presne o 12:00 sa to udialo. Ako je z fotiek, ktoré zverejnila na Instagrame zjavné, v ankete o výbere šiat zvíťazila napokon pastelová ružová a europoslankyni skutočne mimoriadne pristala. Strih šiat zvýraznil jej štíhlu postavu, farba zase ubrala pár rôčkov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Už prednedávnom stylista Andrej Kusalík ukázala, aké topánky pre Beňovú a jej dcérku zabezpečil. Obe v decentnej béžovej farbe, pričom Monikine sú svetoznámej značky, ktorú preslávil najmä seriál Sex v meste. Ich cena sa pohybuje okolo 500 eur, za topánočky pre dcérku dala vyše 150 eur. No ako to má byť, najkrajšia bola určite nevesta, ktorej opálená pleť žiarila v princeznovských svadobných šatách a vyfešákoval sa aj ženích. Beňová s nadšením ukázala aj už na pohľad exkluzívne menu, ako aj mladomanželov s tortou v aktuálne modernom "naked" štýle zdobenia. Podľa nadšenia, ktorým europoslankyňa srší, by si nejden pomyslel, že azda bude chcieť už čoskoro niečo podobné zažiť aj na vlastnej svadbe, s o 16 rokov mladším advokátom Ľubomírom Klčom, otcom rozkošnej Leušky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie