Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mrazivý príbeh Hany Gregorovej! Navštívil ju zosnulý manžel Radek Brzobohatý!
Zdielať na

Mrazivý príbeh Hany Gregorovej! Navštívil ju zosnulý manžel Radek Brzobohatý!

Archívna reportáž

Manželka zosnulého herca Radka Brzobohatého († 79), herečka Hana Gregorová (69), verí na veci medzi "nebom a zemou". Už ubehlo neuveriteľných deväť rokov od odchodu tohto veľkého filmového sympaťáka na večnosť, ale stále na neho jeho manželka Hana spomína. Po jeho úmrtí sa jej s ním prihodila záhadná príhoda, ktorá vyvoláva zimomriavky. Stalo sa to vtedy, keď už nič také ani nečakala.

Už mnohí ľudia priznali, že po úmrtí blízkeho sa im udialo niečo zvláštne. Ktovie, čo si o tom myslieť, vysvetlenia sú rôzne, no niektoré úkazy sa skutočne vysvetliť ani nedajú. Ten, kto to zažije, na to obvykle nikdy nezabudne. Tak je to aj v prípade Hany Gregorovej. Svojho manžela Radka Brzobohatého veľmi obdivovala a ich manželstvo bolo harmonické až do konca. Keď práve riešila posledné detaily veľkej oslavy k jeho osemdesiatke, deň predtým náhle skonal.

Počas nasledujúcich rokov od odchodu tejto hereckej legendy sa v živote Hany Gregorovej udialo všeličo. Ich syn Ondřej sa stihol oženiť s krásnou bývalou víťazkou Miss World, ale aj Hana zažila škandalózny románik s oveľa mladším mužom, ktorý trvá dodnes. Napriek tomu má Radka stále vo svojom srdci. "Môj muž mi chýba. Je to život, nie som jediná, komu sa to stalo. Mám ho stále pod kožou, ale život musí ísť ďalej. Najviac mi chýba, keď zaspávam. Boli sme zvyknutí spať spolu. Viem, že medzi nebom a zemou niečo je, veľmi na to verím," zverila sa Gregorová so svojimi pocitmi v relácii Českého rozhlasu Tobogan a podelila sa o zážitok, ktorý ju o sile ich vzťahu ešte viac presvedčil.

Radek a Hana sa zoznámili na pľaci počas nakrúcania filmu Noční jazdci, kde si zahrali po boku ďalšieho výnimočného umelca, herca Michala Dočolomanského. Pozrite si jeho krátku ukážku:

"Keď zomrel, stále som sa pozerala, či sa pohne záclona alebo potrasie sviečka, ale nič sa nestalo. Ale potom som sa raz v noci zobudila s tým, že ma Radek drží v objatí. Ale ako drží! To nebolo ako nejaký duch, bola som úplne zovretá. Potom som otvorila oči, nespím, všade je hrozná tma, pomaly som šla tou rukou dolu, aby som ho chytila a tam už sa to prepadlo, už tam nebol. Ale to objatie bolo veľmi silné," opísala Gregorová tajomné emotívne stretnutie so zosnulým manželom. Stalo sa tak v spálni ich veľkého pražského  domu so záhradou. Ten dom po skone jej manžela pôvodne nechcela na jeho počesť predať, avšak po čase sa kvôli starostiam okolo jeho údržby a aj financiám predsa len rozhodla vilu predať a nedávno sa jej to aj podarilo zrealizovať. 

Hana má s Radkom syna Ondřeja, ktorý zdedil po oboch slávnych rodičoch talent na hudbu aj herectvo:

Celá nehnuteľnosť mala veľkorysú rozlohu 242 štvorcových metrov. Na prízemí je obrovská kuchyňa, relaxačné miestností, štyri spálne i kúpeľňa s veľkou rohovou vaňou. Pre Gregorovú sa stala nehnuteľnosť záťažou. "Za posledné roky som do objektu investovala veľké peniaze. Dala som ho zrekonštruovať, vymeniť strechu a podobne. Mám to tam naozaj rada, ale držať to ďalej už nechcem. Všetko je skvele udržiavané alebo zrenovované, no pre mňa obrovské. Budem šťastná, keď tu teraz bude spokojná nejaká nová rodina. Říčany sú navyše veľmi pekné miesto. Je tu absolútne súkromie a všetko je na dosah," tvrdila biznismanka Gregorová. Má v Prahe stále viacero iných nehnuteľností a jednu aj v maďarskej Rajke pri Bratislave, kde sa často zdržiava kvôli nakrúcaniu. Domček tam obýva aj s mladým milencom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie