Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozšíria rodinku o dcérku? Tatiana a Vojtěch Dykovci šokujú vyjadrením o tehotenstve!
Zdielať na

Rozšíria rodinku o dcérku? Tatiana a Vojtěch Dykovci šokujú vyjadrením o tehotenstve!

Archívna reportáž

Keď verejnosť pred vyše desiatimi rokmi zistila, že sa dal dokopy vtedy iba dvadsaťštyriročný mladý fešný herec Vojtěch Dyk (36) s nie práve prvoplánovo krásnou a o sedem rokov staršou Tatianou Vilhelmovou (43), nedávali im veľkú šancu. Herečka bola navyše ešte stále vydatá za Pavla Čecháčka, s ktorým má dvoch synov. Odvtedy sa však páru narodil nielen syn Alois, ale stali sa aj manželmi a tvoria nerozlučnú veľkú rodinu.

Pre herečku Tatianu Dykovú nie je vôbec jednoduché zdieľať spoločnú domácnosť so štyrmi chlapmi. Neraz si aj povzdychne."Trpím, keď nemôžem byť aspoň raz do týždňa sama. Myslím absolútne sama," priznala sa nedávno. Iste jej chýba doma nejaký ženský zástupca, občas vraj rozmýšľa aj nad ďalším potomkom ženského rodu. Vysnívaná dcérka by potešila."Ak sa rozhodneme ísť do toho znova, tak myslím, že ju budeme mať. Materstvo je pre mňa v živote zásadné," prezradila v rozhovore pre magazín Ženy iPrima. Ak to myslí ale vážne, dlho by čakať nemali, predsa len, roky nepustia.

Už od počiatku vzťahu s Vilhelmovu bral Vojta Dyk jej dvoch chlapcov z predchádzajúceho vzťahu ako vlastných. Hneď si s nimi porozumel, a aby chlapcov nebolo málo, pred 8 rokmi k nim pribudol ďalší, malý Alois. Najstarší František má teraz už šestnásť rokov, prostredný Cyril zas trinásť. "Musím úprimne povedať, že naša rodina sa dokáže usadiť kdekoľvek do piatich minút. Vo výskumnom, biologickom, literárnom ústave, v knižnici, v divadle, jednoducho kdekoľvek," zveril sa s pyšným výrazom v tvári Vojta Dyk v Debate Milana Heina. 

 Táňa sa objavila aj vo videoklipe manžela:

Obaja manželia vraj dávajú svojim deťom úplnú slobodu. "Každý zo synov potrebuje niečo iné, čo je na tom najzložitejšie. Najstarší má v sebe pokojnú múdrosť, prostredný potrebuje vymedziť určité hranice, najmladšiemu občas musíme dodávať sebavedomie, aby sa nebál povedať svoj názor a prejaviť sa. Ale prísni, akurátni nie sme. V podstate im všetko povoľujeme," prezradila Vojtěch. Všetci traja synovia však napriek rozdielom spolu dobre vychádzajú. "Najstarší už má samozrejme svojich kamarátov, skupinu, už má aj dievča a trochu iné záujmy. Zároveň je ale veľmi tolerantný a s najmladším Lojzíkom sa občas stále hrá a venuje mu svoju pozornosť," povedala Tatiana, ktorá by  ešte prijala medzi nich dcérku.

Vojta Dyk sa okrem početnej rodiny venuje hudobnému zoskupeniu s názvom D.Y.K.:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa D.Y.K. (@dyk.project)

Na manželoch Dykových je pozoruhodné to, že sa majú každým rokom radšej a radšej. Vždy, keď sa niekde ukážu spolu, láska by sa dala priam krájať, rovnako aj ich svadba bola dokonalou romantickou oslavou zaľúbencov. Debaty o ďalšom bábätku preto nie sú vôbec len fabulovaním, títo dvaja totiž o svojom vzťahu nemajú rozhodne pochybnosti a druhé spoločné dieťa by bolo krásnou čerešničkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie