Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dva roky po svadbe prišla najkrajšia správa! Herečka už bruško neskrýva!
Zdielať na

Dva roky po svadbe prišla najkrajšia správa! Herečka už bruško neskrýva!

Archívna reportáž

V poslednom čase sa medzi svetovými celebritami akoby roztrhlo vrece s tými, čo očakávajú dieťa, či sa nedávno stali rodičmi. Medzi ne patrí aj oscarová filmová hviezda, herečka Jennifer Lawrence ( 31). Svoje rastúce bruško už nedokázala zakrývať, a tak vyšla s pravdou von. Svojho manžela, za ktorého sa vydala v roku 2019, veľmi miluje, preto je len logické, že túžila aj po dieťati s ním, čo sa jej teraz vyplnilo.

Šťastnú správu o očakávaní prvého dieťaťa americkej herečky Jennifer Shrader Lawrence potvrdila v stredu pre USA TODAY jej zástupkyňa Liz Mahoney. Uviedla, že žiadne ďalšie podrobnosti zatiaľ neposkytne. Otcom dieťaťa je sympatický manžel Lawrence, Cooke Maroney (37), ktorý je newyorským obchodníkom s umením, riaditeľom galérie a mecenášom umenia, ako uviedol magazín People. Tomuto periodiku svoje tehotenstvo spolu s manželom potvrdila aj šťastná umelkyňa. Špekulovalo sa o tom už dlhšie, jej narastajúce bruško sa ale až teraz už nedalo ukrývať pod voľným oblečením, ktoré nosila poslednú dobu. A tak držiteľka Oscara za výkon vo filme Terapia láskou už ďalej nemohla otáľať a vyšla s pravdou von. 

S manželom, ktorý je riaditeľom galérie Gladstone Gallery s pobočkami v New Yorku, Los Angeles a Bruseli, sa zoznámila herečka prostredníctvom spoločného priateľa v lete 2018 a hneď medzi nimi vznikli sympatie. Zasnúbenie potvrdili vo februári 2019 a svadba bola už v októbri 2019 v Newporte na Rhode Islande. Už v júni toho roku pritom plánovala jednoduchú svadbu na vybranom mieste, ako prezradila v podcaste "NAKED with Catt Sadler". "Bola som na dobrom mieste. Nebola som z toho nervózna. Som príliš lenivá na to, aby som bola neurotická," zverila sa budúca nevesta. "Videla som šaty, ktoré sa mi páčili. Povedala som si: 'To sú tie šaty.' Videla som miesto konania a povedala som si: 'Super, máme to miesto.' ," stručne vtedy opísala svoje dojmy chystajúc sa na veľký deň.

 Jennifer si zahrala hlavnú úlohe vo filme Červená volavka, ktorý sa nakrúcal aj v Bratislave:

Jennifer Lawrence mala predtým pomerne krátky vzťah s režisérom filmu "Matka!" Darrenom Aronofskym (52), s ktorým sa dala dokopy počas nakrúcania tohto mierne kontroverzného a ťažko pochopiteľného filmu. V novembri 2017 po ročnom vzťahu verejne oznámili rozchod, aby sa už v roku 2018 sa dala herečka dokopy s Marroneyom. Predtým na manželstvo vraj nepomýšľala. "Stretla som Cooka a hneď som sa chcela zaňho vydať. Chceli sme si vziať jeden druhého. Chceli sme sa naplno zaviazať. Je to môj najlepší priateľ, takže som si ho chcela navždy právne zaviazať," povedala Jennifer tak trochu žartom. "Našťastie na to existujú papiere. Je to to najlepšie. Keď si nájdeš svojho obľúbeného človeka na tejto planéte, tak si ho vezmeš - už nemôžeš odísť," dodala s úsmevom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa USA TODAY (@usatoday)

Svadobného obradu a svadobnej hostiny so zábavou v luxusnom sídle v Newporte na Rhode Islande sa zúčastnilo asi 150 hostí a nechýbali ani známe celebrity ako Cameron Diaz, Sienna Miller, speváčka Adele či Kris Jenner, hlava klanu Kardashian. Po svadbe dostala otázku, prečo sa vydala za Cooka. "Neviem, začala som od základov: Ako sa cítim? Je dobrý? Je milý?" odpovedala a mala hneď jasno. "Ja viem, že to znie naozaj hlúpo, ale on je, jednoducho, je to ten najlepší človek, akého som kedy stretla, takže sa cítim byť veľmi poctená, že som sa stala Maroney," konštatovala. Lawrence si posledne zahrala spolu s Leonardom DiCapriom a Meryl Streep vo filme Don't Look Up spoločnosti Netflix, ktorý sa dostane do kín v decembri. Teraz si ale dopraje zrejme na istý čas pauzu pre tie najkrajšie dôvody.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie