Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Meghan a Harry prišli s požiadavkou voči kráľovnej, ktorú považujú mnohí za nehoráznu! Alžbeta II. zatiaľ mlčí!
Zdielať na

Meghan a Harry prišli s požiadavkou voči kráľovnej, ktorú považujú mnohí za nehoráznu! Alžbeta II. zatiaľ mlčí!

Archívna reportáž

Zdá sa, že opovážlivosť vojvodov zo Sussexu, princa Harryho (36) a Meghan (40), nemá žiadne medze. Akoby sa ani nič neudialo v rámci ich tohtoročných útokov na britskú kráľovskú rodinu. Po narodení ich dcérky Lilibet zo seba všetko otriasli a už vraj vyvíjajú iniciatívu, aby sa stretli s kráľovnou Alžbetou a ukázali jej pravnučku, ktorej dali rovnaké meno, akým ju oslovovali iba tí naozaj najbližší. Aj to sa v paláci považuje za nevhodnú voľbu, ba až provokáciu.

Vojvodovia zo Sussexu, rodičia najnovšieho prírastku do britskej kráľovskej rodiny, malej Lilibet Diany, požiadali o prijatie u kráľovnej Alžbety II, píše portál The Sun. Pre mnohých ľudí je azda ťažko predstaviteľné, že po tom všetkom, čo musela prežívať, majú ešte odvahu sa s ňou stretnúť. Túto opovážlivú žiadosť Sussexovcov musia v paláci predýchať a riadia kráľovnej, ako sa k tomu postaviť. Ako babička by ale iste rada svoje vnúčatá uvidela.

Na základe informácií od zdroja z blízkosti Sussexovcov, médiá po narodení Lilibet avizovali, že by ju rovnako, ako jej staršieho brata Archieho, radi dali pokrstiť v kaplnke vo Windsore, ako sa patrí na člena kráľovského rodu. Napriek ich úteku z kráľovského paláca, veľmi radi využívajú všetku pozornosť a privilégiá, ktorých sa im v USA dostáva vďaka tomu, že sú príslušníci najváženejšieho a najmocnejšieho kráľovského rodu na svete. Svojím správaním si to však iste nezaslúžia, patria skôr medzi hollywoodske celebrity s primeranými maniermi. "Kráľovná má Harryho stále veľmi rada a veľmi rada by videla Lilibet a jej brata Archieho. Ale ľudí z paláca tento krok prekvapil, najmä od Meghan, po tom všetkom, čo sa stalo," povedal zdroj z paláca pre The Sun. 

Pripomeňte si kráľovskú svadbu Harryho a Meghan:

"Harry a Meghan urobili takúto ponuku, ktorá však mnohých šokovala. Je dosť možné, že sa chcú s kráľovnou skutočne stretnúť, ale po tom všetkom, čomu ju za uplynulý rok vystavili, je to nehorázne," odobril zdroj informáciu, s tým, že o stretnutie konkrétne požiadal princ Harry. "Zamestnanci kráľovnej zatiaľ neodpovedali. Vedú sa ešte k tomu diskusie o Vianociach - a či by mali byť Harry a Meghan pozvaní po tom, ako minulý rok odmietli prísť," pokračoval zdroj vo vysvetľovaní, ako na to v paláci reagujú poradcovia kráľovnej Alžbety. Vojvodovia zo Sussexu by však iste argumentovali prebiehajúcou pandémiou s rizikom pre tehotnú Meghan a malého Archieho, ale aj tým, že nechceli ohroziť samotnú kráľovnú.  

Kráľovná má na vnuka Harryho a jeho manželku ťažké srdce, je však možné, že ich v paláci prijme najmä kvôli jej pravnúčatám:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Krátko po pôrode vraj princ Harry s Meghan ukázali ich novorodenú dcérku Lilibet Dianu kráľovnej Alžbete prostredníctvom videohovoru, ale k osobnému stretnutiu zatiaľ, pochopiteľne, nedošlo. Pre ich starostlivo budovanú, aj keď kontroverznú PR, by ale bolo iste veľmi prospešné, keby ich kráľovná prijala a mohli sa tak pochváliť celému svetu, že ich neodvrhla a uznala ich príslušnosť k najmocnejšej monarchii sveta. Tým by stúpol ich spoločenský kredit, ako aj by sa naplnila ich túžba, aby patrili medzi najvplyvnejšie osoby sveta. Plány majú naozaj ambiciózne. Harry sa teraz veľmi angažuje v rámci jeho celosvetových Invictus Games pre zdravotne postihnutých veteránov a Meghan má zas veľmi vysoké politické ambície, dokonca sa vraj už vidí podľa jej životopisca aj ako prezidentka USA. Či im kráľovná otvorí náruč, je ale zatiaľ otázne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie