Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tá má ale šťastie! Mladá česká herečka priznala, že si ju Johnny Depp odviedol do súkromia!
Zdielať na

Tá má ale šťastie! Mladá česká herečka priznala, že si ju Johnny Depp odviedol do súkromia!

Archívna reportáž

Veľkou udalosťou tohtoročného jubilejného 55. ročníka filmového festivalu v Karlových Varoch bol príchod americkej filmovej megahviezdy Johnnyho Deppa (58). Také šialenstvo vraj Vary ešte nezažili, ako keď vystúpil z auta na červený koberec. V jeho typickom štýlovom oblečení, ktorým udáva módne trendy, sa so širokým úsmevom vybral medzi rozžiarených fanúšikov a rozdával vo veľkom podpisy. Mnohí boli šťastní, keď sa ich čo len dotkol, alebo boli v jeho blízkosti. Jedna mladá žena mala ale také šťastie, že s ním strávila až niekoľko hodín v súkromí.

Na stretnutie s Johnnym Deppom v Karlovych Varoch nikdy nezabudne mladá začínajúca česká herečka Maria Pavlova (26). Hovorí sa, že šťastie praje pripraveným a to ona rozhodne bola. Snívala o hviezde z Pirátov v Karibiku už od svojho detstva, a tak len čakala na chvíľu, kedy sa jej sen o stretnutí s ním vyplní. Jeho príchod na karlovarský filmový festival bol pre ňu ideálnou príležitosťou a ona sa jej s odhodlane chopila. A podarilo sa. Na svojom instagramovom profile po zážitku s ním napísala: "Nikdy nezabudnem, milujem ťa, človeče, navždy v mojom srdci, si taký úžasný človek"

Neušlo to pozornosti ani Extra.cz a neváhali položiť mladej herečke pár otázok na tému jej stretnutia so svetovou hviezdou Johnny Deppom. Je vidieť, že stačilo, aby sa jej trochu dotkol odlesk jeho slávy a ukázala sa jeho priam magická sila, že ešte málo známa herečka sa dostala aj do pozornosti médií. Jej ryšavá hriva a pekná tvárička so štíhlou postavou modelky zrejme zaujala aj Johnnyho Deppa, keď prechádzala popri ňom pri hotelovom bare. "Prešla som okolo jeho stola s kamarátkami a usmiala som sa naňho. Prizval nás k stolu a ja som mu povedala, že je mojím hereckým vzorom od malička, že sa venujem herectvu a že by som bola veľmi vďačná za konverzáciu a fotografiu s ním,"pochválila sa Maria Pavlova, ktorá dobre ovláda angličtinu, ale ako je zrejmé už z jej mena, aj ruštinu.

Johnny Depp si náklonnosť českých fanúšikov užíval plnými dúškami, v rodnej Amerike rieši vážne problémy s reputáciou po tom, čo ho exmanželka obvinila z domáceho násilia:

Herečka prezradila, o čom sa rozprávala s Deppom. "Pripravené otázky mám od svojich 13 rokov. Pri stole a v bare bolo veľa ľudí a hluk. Nemohli sme v pokoji viesť konverzáciu, tak sme išli inam. Bol veľmi priateľský a profesionálny. Posedeli sme si ako hereckí kolegovia, ktorí preberali hereckú prácu a skúsenosti z nakrúcania. Zaujalo ma, že mi vychádzal v ústrety a takmer celý čas hovoril o nakrúcaní a umení. Podľa môjho názoru bol bez novinárov sám sebou, čo robilo stretnutie ešte úprimnejším a prirodzenejším," rozrozprávala sa Maria.

Pavlova sa stretla so svojím hereckým idolom: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maria Pavlova (@mariapavlovova)

"Musím povedať, že sa mi splnil životný sen. Klamala by som, keby som tvrdila, že som si tento okamih nepredstavovala. Vždy na mňa pôsobil priateľsky a milo, takže predstava sa od reality nelíšila. Niekedy som mal pocit, že sa rozprávam s Jackom Sparrowom. Najviac ma prekvapilo, že mi vyhovel a splnil mi sen. Odpovedal na všetky moje otázky a rozprával o svojom živote a hereckej kariére. Taktiež má osobitý štýl obliekania a naozaj má rád gitaru. Zmysel pre humor je tiež jeho prednosťou. Musím podotknúť, že keď má komunikatívnu chvíľku, dokáže byť veľmi spoločenský a zábavný". Na otázku, ako by ho opísala tromi slovami, Pavlova odpovedala: "Charizmatický, duchaplný a priateľský". Mariu, pochopiteľne, zaplavili aj otázky fanúšikov na Instagrame. "Nemám čas odpovedať na všetky otázky o Johnnym a nie, jeho ponožky nepredám," odpovedala s humorom, ale ktovie, možno nejaké Johnnyho kúsky predsa len má, ako ďaleko v súkromí zašli už totiž neprezradila a tak môže fantázia fanúšikov fungovať naplno.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie