Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dojíma k slzám! Hviezda z klanu Kardashianiek oznámila svetu tehotenstvo krásnym VIDEOM!
Zdielať na

Dojíma k slzám! Hviezda z klanu Kardashianiek oznámila svetu tehotenstvo krásnym VIDEOM!

Archívna reportáž

Do už beztak početného rodinného klanu Kardashianovcov-Jennerovcov onedlho pribudne ďalší člen. Postarala so o to iba dvadsaťštyriročná Kylie Jenner, a to už po druhýkrát! Je mamou rozkošnej trojročnej dcérky Stormi, no či to teraz bude opäť dievčatko, alebo chlapček, zatiaľ neprezradila. Celá rodina je vraj z toho veľmi nadšená, prírastok pritom očakáva aj jej menej slávny brat, Burt Jenner. Ten čaká s priateľkou Valerie Pitalo svoje tretie dieťa, ktorá sa stihla pochváliť ešte pred oznámením tehotenstva Kylie. Ich otec je olympionik William Bruce Jenner, dnes už žena Caitlyn Jenner (71), bývalý manžel "matky pluku" - Kris Jenner.

Svoje prvé tehotenstvo s partnerom, raperom Travisom Scottom (30), pred verejnosťou Kylie Jenner zatajila a o dievčatko Stormi sa svet dozvedel až po pôrode. "Zdieľala som tak veľa zo svojho života. Bola som aj veľmi mladá, keď som otehotnela, a pre mňa osobne to bolo jednoducho veľa. Nevedela som, ako to vynesiem aj na verejnosť a ako prijmem názor všetkých. Myslím, že to bolo niečo, čím som si potrebovala prejsť sama," zdôvodnila to neskôr  Andymu Cohenovi. Jej bezdetná sestra Kendall Jenner ju v tom podporila. "Myslím si, že aj to, aká je jej dcéra úžasná a krásna, sa odráža práve v tom, že Kylie bola v tehotenstve taká pokojná. Naozaj si myslím, že to bolo to najlepšie rozhodnutie," uvažovala čiste teoreticky.

Pritom ešte vlani pre marcové vydanie časopisu Harper's Bazaar tvrdila Kylie, že o ďalšom dieťati neuvažuje."Milujem Stormi. Určite cítim tlak, aby som jej dala súrodenca, ale nemám to v pláne." V priamom vystúpení na Instagrame v sérii #DoYourPart svojej najlepšej kamarátky Stassie Karanikolaou sa zas zverila: "Chcem mať sedem detí po sebe, ale nie hneď teraz. Tehotenstvo jednoducho nie je vtip, je to vážna vec a je to ťažké. Ešte na to nie som pripravená".  Ako sa ale už jasné, pomerne rýchlo tento svoj názor zmenila. Súčasné tehotenstvo oznámila na Instagrame krátkym videom so zostrihom posledných týždňov jej požehnaného stavu a na dôkaz ukázala aj pozitívny tehotenský test.

Kylie a jej sestra Kendall vyrastali od malička pred zvedavými kamerami priamo v ich dome, keď so sestrami hviezdili v ich vlastnej reality šou KUWTK:

Na videu sú aj zábery jej partnera Travisa Scotta, ktorý po jej oznámení tehotenstva začal objímať jej vtedy ešte ploché bruško. Nechýbal ani záber z návštevy gynekológa, kde Stormi sedí vedľa mamy Kylie počas ultrazvuku. Na ďalších záberoch zas vidieť Stormi, ako ukazuje svojej babičke, Kris Jenner (65), zábery z ultrazvuku, ktoré v nej vyvolali veľké emócie. Potom vo videu prebieha honosná oslava 24. narodenín nastávajúcej mamy, kde zrejme oznámila svoj požehnaný stav zvyšku rodiny. A celkom na záver pyšne ukázala svoje už pomerne veľké tehotenské bruško, vďaka ktorému by sa odhadom dalo tipovať, že je približne v piatom, či možno aj v šiestom mesiaci tehotenstva. Pohlavie dieťaťa však zatiaľ neprezradila.

Kylie takto oznámila svetu radostnú správu na sociálnej sieti: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie ? (@kyliejenner)

Už pred týmto oficiálnym oznámením ale sledovatelia jej instagramového profilu niečo šípili. Počas letného pobytu Kylie v Idahu vyšla von v extrémne voľnom tričku. Na Instagrame potom zdieľala aj fotografiu svojej objednávky sushi, ktorá podľa všetkého pozostávala zo samých avokádových roliek namiesto akejkoľvek surovej ryby. Fanúšikovia si toho okamžite všimli a jeden z nich napísal na Twitteri: "Kylie jedla sushi bez ryby... je tehotná." Aby ich zmiatla, obratom zverejnila ďalšiu fotku na Instagrame Stories s koktailom, ku ktorej napísala: "Nie je nič lepšie ako liči martini," a navyše pridala snímku peruánskeho pokrmu ceviche so surovou rybou. Ale jeden sledovateľ hneď namietal: "Ale či to skutočne konzumuje?" Nech to bolo akokoľvek, teraz už Kylie drahoty nerobí a bruško hrdvo vystavuje. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie