Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Plekanec a Šafářová to odpískali! Svadba snov sa NEKONÁ!
Zdielať na

Plekanec a Šafářová to odpískali! Svadba snov sa NEKONÁ!

Zdroj: Instagram/LS

Nejaký čas už tvoria Lucie Šafařová (34) a Tomáš Plekanec (38) pár a po narodení dcérky Leontýnky aj rodinu, ale do svadby sa extra nehrnú. Pred vyše rokom požiadal "Pleki", ako hokejistu prezývajú, "Šafi", ako zas prezývajú bývalú tenistku, o ruku, ale svadba sa do roka a a dňa nekonala, ako býva zvykom. Hokejista sa vyhovára na dobu, ktorá svadbám nepraje, nikdy nie je isté, aké pravidlá budú platiť v rámci vládnych opatrení v súvislosti s covidom. Lucie sa iba záhadne usmieva, keď sa jej pýtajú na svadbu.

Od mája, keď sa začali uvoľňovať proticovidové opatrenia, sa začali po dlhej dobe ľudia stretávať vo väčšej miere, aby si nahradili dlhú dobu odlúčenia. Okamžite sa  rozbehli aj svadby, aj keď ešte s istým obmedzením. V lete sa už všetko ale spustilo naplno. Lucie Šafařová s Tomášom Plekancom však letné obdobie využili radšej na cestovanie a iné aktivity na čerstvom vzduchu ako správni športovci. Do svadby sa im zrejme veľmi nechcelo, aj keby sa podľa zvyku patrilo, aby sa do roka od zásnub zobrali.

Tomáša Plekanca vyspovedal v relácii Česká ulička moderátor Michal Hrdlička, ktorý sa oženil s úspešnou tenistkou Karolínou Plíškovou, pričom sa ho nezabudol spýtať aj na tému konania  svadby. Predtým mu ale položil otázku, kedy a ako požiadal Luciu o ruku. "Ja ti neviem, skoro sme podpálili barák," spomenul si na jeden detail, ale už nie na to, prečo a ako sa to stalo. "Radšej som na to zabudol," so smiechom dodal. Presný termín, kedy to bolo, si tiež nepamätá. Napokon si predsa len nejasne spomenul. "Konkrétny dátum ti fakt nepoviem, ale bude to asi rok a pol,"  odpovedal moderátorovi, s ktorým sa poznajú aj z tenisu a tykajú si. 

Tomáš má množstvo fanúšikov v Česku, ale aj v zámorí. Tí mu vytvorili kompiláciu jedinečných momentov na ľade Montreal Canadiens:

Moderátor mu pripomenul, že by sa mala svadba zvyčajne konať do roka a do dňa. Údajne je vraj aj pod tlakom Lucky. "Nie, nie je to pravda. Ale možno to niekde povedala, spýtam sa jej na to," odpovedal s úsmevom. Termín svadby nevie kedy bude. "S covidom, keď sa nevie kde a koľko ľudí môže prísť na veselicu, je to ťažko. Nejaké leto to snáď bude, neponáhľame sa," dodal. Lucie teda o svadobných šatách zatiaľ nerozmýšľa, ale ani o prípadnom ďalšom prírastku do rodiny. Náladu jej to ale v skutočnosti vôbec nekazí, vždy sa usmieva ako slniečko. Je vidieť, že vo vzťahu s "Plekym" je spokojná, podobne ako aj on. Inak skôr uzavretý hokejista sa pri nej až neobvykle otvoril a vyzerá byť skutočne šťastný.

Po nevydarenom manželstve so speváčkou Luciou Vondráčkovou si založil Plekanec novú rodinu s tenistkou Luciou Šafářovou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Aj keď majú spolu so Šafářovou zatiaľ iba jednu dcérku, Plekanec je aj otcom dvoch synov s Luciou Vondráčkovou. Tých majú podľa súdneho rozhodnutia v striedavej starostlivosti, takže detí majú doma obtýždeň dosť.  "Keď sme takto traja, je dom plný radosti," tvrdí "Šafi" a dodáva, že Leontýnka im v tejto konštelácii zatiaľ úplne stačí. "Ale nech povie Tomáš, či má iné plány," šibalsky sa usmiala na otca ich dcérky. Ten odpovedal diplomaticky a pritom vtipne: "Zatiaľ to máme ako polootvorenú tému. Polootvorenú aj polozatvorenú."  Na tému svadby odpovedala Lucie v štýle "Plekiho": "To je tiež polootvorené." Je vidieť, že títo dvaja športovci berú tieto vec športovo a rozumejú si pritom. Svadba im k šťastiu zatiaľ nechýba.

Súvisiace články

Najčítanejšie