Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vedel o tom?! Victoria Beckham odfotila manžela Davida v intímnej polohe a ZVEREJNILA TO!
Zdielať na

Vedel o tom?! Victoria Beckham odfotila manžela Davida v intímnej polohe a ZVEREJNILA TO!

Archívna reportáž

David Beckham ako jeden z najlepších futbalistov všetkých čias, Victoria Beckham ako členka jednej z najúspešnejších dievčenských kapiel a úspešná podnikateľka, obaja módne ikony. Ešte k tomu aj rodičia štyroch deti a čo je najneuveriteľnejšie, sú manželia už 22 rokov bez väčšieho škandálu.

Victoria a David tvoria nepochybne pár snov, až sa človek zamýšľa, ako je vôbec možné, že takí príťažliví ľudia, najmä sexidol Beckham, dokázali fungovať vo vernom zväzku tak dlho. Isteže, do "kuchyne" im nikto nevidí, no ak aj mali krízy, ustáli to vždy bez väčších drám. Aspoň na verejnosť sa nič také nedostalo. 

Možno to bude aj v tom, že sa navzájom rešpektujú a dopriavajú si potrebnú slobodu v sférach, ktoré ich bavia nezávisle na sebe. No rozhodne je to aj v tom, že ich spája zmysel pre humor, hoci na Victoria ani trochu nevyzerá - povestná je tým, že je zázrak z nej dostať pri fotení úsmev.

Victoria žne úspechy na poli módy:

​No zjavne je to "vtipkárka", keďže aktuálne vypustila do sveta fotku, ktorou iste tak trošku pošťuchla svojho zákonitého. David na fotke zdanlivo pospáva čiastočne ponorený v bazéne, no ťažko povedať, či náročky, alebo prosto len z nedbalosti, má plavy stiahnuté takmer naplno pod zadok. "Šťastnú nedeľu! Nemáte začo," vtipne okomentovala pekelne sexi fotku Victoria.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Beckham vyzerá aj vo svojich 46 rokov stále fantasticky, ba dokonca ešte lepšie, ako pred 20 rokmi. Nečudo, že fotografia spôsobila rozruch a po pár hodinách mala vyše 800 tisíc lajkov a bezpočet obdivných komentárov, napríklad aj od manžela Eltona Johna. Veľký úspech mala aj otázka, kto si záber priblížil a podľa počtu lajkov a komentárov zjavne všetci. Možno po tomto mega úspechu ukáže nabudúce Victoria zo svojho sexi manžela ešte viac. 

Súvisiace články

Najčítanejšie