Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Niekdajší detský herec záhadne zmizol! O pár dní sa potvrdilo to najhoršie!
Zdielať na

Niekdajší detský herec záhadne zmizol! O pár dní sa potvrdilo to najhoršie!

Zdroj: Pixabay.com

V skutku mrazivá informácia o tragickej smrti mladého herca prichádza z Hollywoodu. Niekdajšia hollywoodska detská hviezdička pred niekoľkými dňami zmizla a bolo po nej vyhlásené pátranie. Chlapca, ktorý iba teraz nastúpil do prvého ročníka vysokej školy, našli napokon, žiaľ, mŕtveho. Avšak okolnosti, za ktorých prišiel o život, sú viac než záhadné.

Krátko po nájdení bezvládneho tela mladého detského herca Matthewa Mindlera († 19) prehovorila pre portál TMZ.com jeho matka. Podľa nej jej syn roky bojoval s vážnymi psychickými problémami a s úzkosťou, avšak pred jeho samovraždou sa podľa nej zdalo, že je konečne v poriadku a vraj si prvý týždeň na vysokej škole pochvaľoval.

Správa o smrti nádejného herca zasial mnohých ľudí z filmovej brandže ako blesk z jasného neba. Po tom, čo sa Matt 24. augusta 2021 vybral na neznáme miesto zo svojej internátnej izby Millersvillskej univerzity, sa po ňom akoby zľahla zem. O pár dní neskôr sa potvrdili najhoršie obavy, Matta našli ráno v sobotu 28. augusta, mŕtveho v mestečku Manor neďaleko univerzitného areálu."So smútkom v srdci vám oznamujem smrť 19-ročného Matthewa Mindlera z Hellertownu v Pensylvánii, študenta prvého ročníka Millersville University," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení riaditeľa spomínanej univerzity, kde Matt študoval. Bizarné okolnosti, ktoré viedli k jeho smrti, viedli políciu k začatiu vyšetrovania, pričom podľa spomínaného portálu zatiaľ nebola potvrdená príčina smrti, avšak podľa koronera si herec siahol na život sám.

Mindler si ako dieťa zahral vo filme Our Idiot Brother po boku známych hollywoodskych hviezd:

Matka zosnulého detského herca, Monica Mindler, prezradila, že Matthew sa 19. augusta presťahoval na Millersvillskú univerzitu a zdalo sa, že všetko ide veľmi dobre, až kým záhadne nezmizol. Matthewova mama dodala, že počas prvých dní na pennsylvánskej univerzite s ňou bol v neustálom kontakte, avšak mal aj veľa práce. Plánoval na univerzite založiť programátorský IT klub a nadväzoval nové priateľstvá. Žialiaca mama tvrdí, že ich posledná výmena textových správ bola v utorok večer, keď mu povedala, že ho plánuje vyzdvihnúť v piatok, aby strávil víkend doma. Chcela, aby prišiel domov a na pár dní si oddýchol, pretože vedela, že bojuje s "ochromujúcou úzkosťou". Avšak ani po niekoľkých správavch jej syn už ďalej neodpisoval a jej správy prešli ako textové správy namiesto iMessages, čo naznačuje, že jeho telefón bol vypnutý, alebo v oblasti so zlým signálom.

Oficiálny instagramový profil univerzity zdieľal pomoc pri pátraní aj s posledným záberom, na ktorom bol ešte Matt nažive. Žiaľ, keď ho našla polícia neďaleko internátu, bolo už neskoro:

Zdrvená matka potvrdila, že neskôr kontaktovala zástupcov internátu, aby si overila jeho zdravotný stav a v stredu večer sa spojila s jeho spolubývajúcim. Ten jej však povedal, že Matta nikto nevidel a ľudia v škole začínajú byť vážne znepokojení. Najhoršie obavy sa však v sobotné ráno potvrdili, podľa predbežných výsledkov vyšetrovania si mladý muž mal život vziať sám. "Vážime si podporu, záujem a príval modlitieb od Millersvillskej univerzity, študentov a komunity. Moje srdce je zdrvené a moja myseľ si zatiaľ nedokáže predstaviť túto skutočnosť," vyhlásila zdrvená matka. Mindler ako dieťa účinkoval vo filme "Bereavement", objavil sa v reláciách "Last Week Tonight with John Oliver", "Chad: An American Boy" a v krátkom filme "Frequency", ale azda najviac sa preslávila vo filme "Our Idiot Brother", kde si zahral po boku herca Paula Rudda, herečky Elizabeth Banks či Zoey Deschanel. Napriek tomuto rýchlemu vzostupu slávy Mindler od roku 2016 nemal na konte žiadnu televíznu ani filmovú úlohu a presunul svoju pozornosť na štúdium.

Súvisiace články

Najčítanejšie