Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Najprv zrada od otca jej detí, teraz Absolonovej padajú majetky z neba! Lukratívny byt za tritisíc?!
Zdielať na

Najprv zrada od otca jej detí, teraz Absolonovej padajú majetky z neba! Lukratívny byt za tritisíc?!

Archívna reportáž

Aj keď sa speváčke Monike Absolonovej (44) až tak veľmi vo vzťahoch s mužmi nedarí, úspešná je vo svojej profesii a tiež sa javí, že aj v majetkových záležitostiach. Má sa v tomto smere čím pochváliť, netají sa chalupou na rozľahlom pozemku a teraz jej akoby darom z nebies padol do náručia aj pekný byt. Byt však nedostala žiadnymi špekuláciami, ani na niekoho úkor.

Nedávny dramatický rozchod Moniky Absolonovej s ťažko zadlženým hokejistom Tomášom Hornom (40), otcom jej dvoch malých synov, ju psychicky iste poznačil. Na druhej strane sa jej ale "vďaka" tomu podarilo schudnúť, čo si veľmi želala. "Žiadny rozchod nie je pekný, je sprevádzaný emóciami. Vo vzťahu, ktorý ma neuspokojuje, by som nevedela dlhodobo fungovať," povedala svojho času pre Super.cz. Rozchádzala sa už viackrát, raz bola dokonca aj vydatá za hokejistu Václava Eiselta. "Mňa to pochopiteľne mrzí, pretože som mala sen o veľkej a šťastnej rodine, teraz možno vyzerám, že som v pohode a vlastne som. Dúfam, že budeme s Tomášom rozumní," zverila sa na sociálnej sieti na streame.

Absolonová do manželstva s otcom jej dvoch synov nevstúpila, a aj preto nemala problémy ani s materiálnym vyrovnaním sa. "Všetko je moje, chalupa zostane, budem ju rekonštruovať," pragmaticky uzavrela otázku majetku. Monika má v osobnom vlastníctve chalupu s priľahlým pozemkom s rozlohou viac ako dvetisíc metrov štvorcových na juhu od Prahy v Píseckej oblasti a ďalšie dva pozemky s podobnou rozlohou. Chystá sa ju rekonštruovať, aby tam mohla, keď bude na dôchodku, aj prípadne žiť. 

Monika Absolonová naspievala aj megahit Let it go z rozprávky Ľadové kráľovstvo s českým názvom Najednou:

A aby toho nebolo málo, speváčka teraz získala aj byt v Prahe v paneláku takmer zadarmo. Podarilo sa to zistiť redakcii eXtra.cz. V zmluve o prevode sa uvádza, že byt má rozlohu 63,2 m2 a loggiu s rozlohou 4,6 m2. Ako dlhoročná členka bytového družstva získala Monika byt za 82 000 Kč, v prepočte zhruba 3 200 eur. Podľa online kalkulačky na odhad ceny nehnuteľnosti, ktorá zohľadňuje aj lokalitu a ďalšie prvky, by teraz mohla za byt dostať až 6 miliónov korún, v prepočte cca 235 tisíc eur. Nie je to však žiaden zázrak, ale ani nič nekalé. Absolonová bola dlhé roky členkou bytového družstva, kde získala byt a teraz si ho mohla konečne odkúpiť ako tisíce iných členov bytových družstiev v Česku do osobného vlastníctva.  

 Monika sa po rozchode venuje najmä svojim dvom milovaným synom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Byt pred viacerými rokmi nákladne rekonštruovala a neskôr prenajala. S veľkou pravdepodobnosťou ho bude prenajímať aj naďalej. V Prahe má totiž ďalší krásny byt v obrovskom dome vo vlastníctve jej matky, s ktorou veľmi dobre vychádza. Musela oň síce bojovať s jej bývalým manželom, ale nakonec bitku vyhrala. Svojho otca vraj Monika nemusí pre jeho údajne násilnícku povahu. V dome má byt aj jej brat, čo má svoje výhody aj nevýhody. V každom prípade si ale dokážu všetci navzájom pomôcť, keď treba. Evidentne má jednoducho Absolonová šťastie na všetkých frontoch, okrem toho jediného - na poli lásky. Ale aj to sa ešte môže zmeniť, možno si len treba lepšie vybrať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie