Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Johnny Depp si získal Karlove Vary! Vyjadrenie ale poskytol LEN televízii JOJ!
Zdielať na

Johnny Depp si získal Karlove Vary! Vyjadrenie ale poskytol LEN televízii JOJ!

Johnny Depp, svetové herecké eso, ktorý zažiaril v mnohých filmoch, na čele s pirátom Jackom Sparrowom z Karibiku, v rozprávke Charlie a továreň na čokoládu, či ako Strihoruký Edward alebo v romantickej Čokoláde, prišiel ako hlavná hviezda na Medzinárodný filmový festival do Karlových Varov.

Ešte predtým, ako Johnny Depp (58) zažiaril na červenom koberci 55. ročníku uznávaného MFF Karlove Vary, zastavil ho jeho agent s jasnou požiadavkou - hneď po vystúpení z lietadla musel absolvovať testy na covid. "Chcel by som k vám prísť bližšie, ale tuto mama a otec v jednej osobe ma nepustí," zažartoval si hviezdny herec na adresu svojej pravej ruky.

Podobný scenár sa odohral aj v slávnom hoteli Pupp. Johnny Depp len rýchlo pozdravil fanúšikov a zamieril do luxusného prezidentského apartmánu. Na druhý deň to už ale bolo úplne iné. Tisíce ľudí sa dočkali charizmatickej hviezdy, niekdajšieho svetového sexsymbolu. Johnny rozdával úsmevy aj podpisy, no celkom zjavne ignoroval všetky médiá. Zrazu ale zamieril priamo k mikrofónu televízie JOJ a prezradil, aké sú jeho prvé dojmy z festivalu. "Som dojatý, skutočne veľmi dojatý. Je to skutočne krásne privítanie tu, v Karlových Varoch," vyjadril sa nie je dôvod mu neveriť.

Johnny Depp bol z prijatia divákmi taký nadšený, že si struhol aj malý fórik:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karlovy Vary IFF (@kviff)

Už niekoľko mesiacov je totiž v Hollywoode, kde ho kedysi nosili na rukách, považovaný za nežiadúcu osobu a dokonca mu zatiaľ nedali do distribúcie ani veľmi silný film o obrovskej ekologickej a ľudskej katastrofe v japonskom meste Minamata. Film uvedie aj na MFF, no ešte predtým v hoteli Termál predstavil dokument Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan, kde si nielen zahral, ale ho aj produkoval. Zaplnenej sále sa Depp niekoľkokrát uklonil a poďakoval v českom jazyku, bolo vidno, že dojatie len nehral.

Súvisiace články

Najčítanejšie