Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Prachař a jeho nová láska už oficiálne spolu! TAKTO sa vyjadrila o vyvádzaní Agáty!
Zdielať na

Prachař a jeho nová láska už oficiálne spolu! TAKTO sa vyjadrila o vyvádzaní Agáty!

Archívna reportáž

Najnovší pár českého šoubiznisu, ktorý tvoria Jakub Prachař (37) a Sára Sandeva (24), vyvoláva veľkú pozornosť verejnosti. To, že títo dvaja hlavní predstavitelia detektívneho seriálu Dvojka na zabití sú párom nielen pred kamerou, ale aj v súkromí, sa prevalilo na nedávnej akcii jednej súkromnej televízie, pre ktorú seriál natáčajú. Pri ich vášnivej "bozkávačke" na afterparty v Žižkovskej veži si nedávali pozor a zachytil ich fotoaparát jedného z účastníkov Oficiálne ale vtedy nič nepotvrdili.

Jakub Prachař je od rozvodu s Agátou Hanychovou (36) až na jedno pomerne krátke obdobie, keď sa dal dokopy s modelkou Denisou Dvořákovou, single. Po nedávnom rozchode herečky Sáry Sandevy s futbalistom Václavom Černým (23), ktorý hrá v Holandsku, kde s ním striedavo žila, sa zrejme Sára rozhodla nadobro vrátiť do Česka. Pri nakrúcaní seriálu Dvojka na zabití sa zoznámila s Jakubom. Zjavne medzi nimi preskočila iskra a keďže sú obaja single, nič im nebránilo v tom, aby nechali citom voľný priebeh. Ako je u Prachařa ale zvykom, nejakú dobu to tajili.

Na Medzinárodnom filmovom festivale Karlove Vary sa objavilo množstvo známych hercov a celebrít a nechýbal medzi nimi ani tento čerstvo zamilovaný pár. Najskôr sa síce tvárili, že sú každý zvlášť, ale nakoniec sa k tomu, že sú spolu, priznal samotný, inak v tejto veci veľmi na slovo skúpy, Jakub Prachař. "Karlove Vary - Janek, Kachna, Film, Jura, BB, TR, Posledný Bond v Česku, PUPP, HŇUPP, 55. Bežte na Zátopka. A na fotke byty na predaj. Nemá to Muchu. OCH, aká to je krása. S úctou, J a S,"  priam v kódoch okomentoval výhľad z izby Jakub, ktorý vzťah prvýkrát akoby potvrdil iniciálkami J a S. V prípade Agathy to pritom nikdy neurobil, aby sa podpísal iniciálkami oboch, teda J a A. 

Jakub a Sára sa vybrali na premiéru filmu Zrcadlá ve tmě na festivale v Karlových Varoch. Pozrite si krátky trailer k filmu:

Ani Sára Sandeva netají svoju náklonnosť k Prachařovi. "Kuba je chytrý, zábavný, som rada, že s ním môžem nakrúcať," povedala pre Blesk pred časom  spokojná herečka. Na festivale v Karlovych Varoch boli na premiére filmu Zrkadlá v tme. Do kinosály divadla však nevstúpili spolu, ale každý zvlášť. Pár sa nechal počuť, že nechce, aby na nich hneď zamierili objektívy fotoaparátov. Všetko nasvedčuje tomu, že to je aj kvôli Agáte, ktorá vyjadrila na Instagrame nevôľu so správaním sa Jakuba, keď ho verejne skritizovala, že išiel žúrovať so Sárou a dcérku Miu dal komusi na stráženie. Pre Sandevu je to, pochopiteľne, nepríjemné, nechápe Agátin postoj. "Ja by som, naopak, bola rada, keby si Vašek našiel novú lásku a bol by čo najspokojnejší," vyjadrila pre Super.cz svoj postoj k bývalému partnerovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Ani jeden z hercov sa ale zatiaľ oficiálne nevyjadril, že tvoria pár, no azda ani nemusia. Navyše, v rozhovore pre televíziu Showtime Sandeva na otázku o 13-ročnom vekovom rozdiele medzi nimi odpovedala: "Ja si myslím, že vek nehrá úlohu. Myslím, že je to o tom, akí ste, jednoducho o ľuďoch... Ja som naozaj nad vekom nikdy príliš nezamýšľala, ale vždy som sa teda kamarátila a bavila so staršími ľuďmi, ale neviem, čím to je. A práve Jakub má v sebe mladý elán, na ňom nie je vôbec poznať, že je starší," prezradila zaľúbená herečka macedónskeho pôvodu.

Takto to Sáre svedčí s Jakubom na pľaci:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Súvisiace články

Najčítanejšie