Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Má vážny problém? Na Agátu si posvietil psychiater a povedal to jasne!
Zdielať na

Má vážny problém? Na Agátu si posvietil psychiater a povedal to jasne!

Archívna reportáž

Na nezáujem verejnosti sa Agáta Hanychová (34) sťažovať rozhodne nemôže. Jej početné vzťahy s rôznymi, na pohľad rozdielnymi mužmi neunikli pozornosti snáď nikoho, kto sa zaujíma o dianie medzi celebritami. Nakoniec, o neustály prídel informácií o svojom súkromí sa pričiňuje predovšetkým ona sama prostredníctvom sociálnych sietí. Mnohí už krútia hlavami, ba dokonca sa o nej a jej konaní zmienil už aj renomovaný psychiater.

Možno sa chce Agáta Hanychová podvedome vyrovnať svojej mame, herečke Veronike Žilkovej (59), ktorá sa vydávala trikrát. V tomto smere ju zatiaľ nedobehla, ale čo sa týka množstva partnerov, iste ju aj predbehla. Je však otázne, nakoľko jej šesť krátkych, zhruba trojmesačných známosti po rozvode s hercom Jakubom Prachařom, možno vôbec nazvať vzťahmi. Údajne pritom mala románik s fotografom aj počas trvania jej manželstva. Zrejme to nakoniec rozhodlo, že Jakubovi došla trpezlivosť a manželstvo s Agátou chcel ukončiť, namiesto toho ale otehotnela.

Ako sa neskôr ukázalo, ani príchod malej Mii (3) na svet, rozpadu manželstva nezabránil. Rovnako dopadol aj  vzťah s otcom jej syna Kryšpína (10), Markom Dopitom (37). Neboli síce manželmi, ale bývali spolu v jednej domácnosti. Aj pri rozpade tohto vzťahu hrala veľkú rolu nevera, aj keď zrejme zo strany oboch. Medzi jej ďalších priateľov ešte pred Prachařom patrili hokejista Jiří Hudler (37), automobilový pretekár Jan Charouz (34), či motokrosový pretekár Jan Brabec (38). Po rozvode s Jakubom Prachařom to boli spomínaní šiesti, viacmenej neznámi muži. A ktovie, možno sa niekde črtá aj siedmy. Zatiaľ tomu ale nič nenasvedčuje.

Časy, keď Agáta Hanychová žiarila šťastím po boku exmanžela Jakuba Prachařa sú už dávno preč, odvtedy sa jej nedarí nájsť šťastie v láske: 

​Pre ŽivotvČesku.cz bol ochotný na tému Hanychovej prelietavosti vo vzťahoch odpovedať známy psychiater Jan Cimický. "Toto je typ takzvanej nestálej osobnosti, je tam zrejmá nestálosť vo všetkom konaní. U týchto ľudí vzniká problém, ktorý im potom komplikuje život," vysvetlil odborník po zhodnotení jej prípadu. "Viac-menej to človeka sprevádza celý život, aj keď už dávno nie je adolescent, ale osoba s určitými životnými skúsenosťami. Rovnako sa u tohto typu ľudí tento rys prejavuje tak, že nie sú schopní zotrvať v nejakom pevnejšom vzťahu - týka sa to nielen partnerstva, ale napríklad aj ukotvenia v pracovnom zaradení. Existuje určité percento takýchto ľudí. Sú skrátka nestáli, nestálosť je ich hlavnou dominantnou vlastnosťou." 

Agáta hľadá pokoj a naplnenie aj v cestovaní a športe:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Do svedomia si vstupuje už aj samotná Agáta. Na Instagrame sa zverila svojim sledovateľom, že si priznáva svoj podiel viny na neúspechu jej vzťahov. "Čo by som rada zmenila? Veľa vecí, pracujem s tým a bojujem, snáď sa mi to aspoň trochu darí. Možno som menej prchká, pokojnejšia, ale poviem na rovinu, ide to pomaly. Nemôžem chcieť všetko hneď, som rada, že som sa teraz trochu upokojila. Možno ešte začnem byť milá," zverila sa s úsmevom mierne ironicky Agáta. Ktovie, či sa jej to niekedy podarí, súdiac podľa konštatovania psychiatra Cimického. Ale ako sa hovorí, nádej zomiera posledná a Agáte je ešte dosť mladá na to, aby na sebe popracovala.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie