Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Stále ho miluje! Takmer 30 rokov po rozvode priznala krásna exmanželka Polívku svoje city!
Zdielať na

Stále ho miluje! Takmer 30 rokov po rozvode priznala krásna exmanželka Polívku svoje city!

Archívna reportáž

Jednou z najvýraznejších hereckých osobností v Česku je nepochybne Chantal Poullain (62). Iste k tomu prispieva aj jej typicky nedokonalá čeština, čo je vďaka jej šarmu skôr plusom. Ešte v minulom režime prišla do vtedajšieho Československa kvôli svojej životnej láske, Bolkovi Polívkovi (72). Možno by bola teraz hviezdou v USA, kam mala pôvodne namierené za hereckou kariérou. Aj keď ju Bolek opustil už dávno, v jej srdci má stále nezastupiteľné miesto.

Po pätnástich rokoch manželstva podpísali Chantal Poullain a jej vtedajší manžel Bolek Polívka rozvodové papiere a obaja tak boli otvorení pre ďalší vzťah. Bolek to aj pomerne rýchlo využil a na svoju farmu v Olšanoch pri Brne si priviezol novú partnerku, Marcelu Černú (50), s ktorou je už doteraz dlhých 25 rokov. Postupne sa im narodili tri deti, ale za manželku si ju vzal až vlani po 24 rokoch vzťahu. Matku ich troch detí, Jána, Františka Antonína a Mariany si vzal Bolek za manželku po dlhých rokoch so snubným prsteňom na ruke až v magický deň 22. februára 2020 na brnenskej radnici.

Aj keď manželstvo s Bolkom Polívkom pre Chantal skončilo smutne, doteraz na neho nevie zabudnúť a spomína ho len v dobrom. Naďalej s ním udržiava dobré vzťahy. No nie vždy to bolo takto. Spočiatku boli jej rany v srdci prihlboké a nedokázala sa preto hneď zmieriť s touto skutočnosťou. Po rozchode sa chcela vrátiť späť do rodného Francúzska. "Boli chvíle, keď som chcela z Česka odísť. Moje pocity sa striedali ako na hojdačke. Nakoniec som sa rozhodla žiť tu aj naďalej kvôli synovi Vladimírovi. Nechcela som ho pripraviť o rodinu, príbuzných, sestry," zverila sa Poullain portálu zeny.iprima.cz.

Vypočujte si šansóny v podaní Chantall Poullain:

Ako Chantal, tak aj Bolek spolu komunikujú v priateľskom duchu a herečka priznala, že jej city k Bolkovi nikdy celkom nevyhasli. "Odjakživa ma fascinoval. Je neuveriteľne chytrý. Svojím spôsobom ho stále milujem. Že už nie sme spolu, proste asi to tak malo byť. Osud je osud a život všetko zariadi. Kus nášho spoločného života mi dal strašne veľa a najväčším darom nášho vzťahu je náš syn Vladimír. Ľutujem len svoje chyby. Ale všetky negatívne veci, ktoré sa stanú, vás posunú ďalej," opísala svoje pocity s tým, že si myslí, že sa všetko stalo tak ako malo.

Chantal má aj po rozvode so svojim exmanželom dobrý vzťah a dokonca účinkuje aj v jeho divadle: 

Vraj by nič nezmenila, s výnimkou jedinej veci. "Nechcela som byť zavretá v Olšanoch, nebola som pripravená starať sa o hotel a kone. Odišla som do Brna a mala som isté očakávania, že on príde za mnou, takto som bola vychovávaná. Možno som mala byť menej pyšná," sype si herečka popol na hlavu. "Rozvod je to najhoršie, čo sa môže stať. Deti majú právo na oboch rodičov, a hoci majú medzi sebou spory, mali by si škaredé veci riešiť bokom. Je dôležité usilovať o to, aby vzťahy fungovali ďalej. Neskôr ich už nezlepíte," myslí si dodnes bývalá manželka Polívku. Na svojom jedinom synovi, príťažlivom a populárnom hercovi Vladimírovi (32), priam visí, žiadneho ďalšieho muža si po Bolkovi až doteraz nenašla.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie