Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Bábo je na svete! Hviezdny pár sa pochválil aj jeho menom, vzbudilo obrovský rozruch!
Zdielať na

Bábo je na svete! Hviezdny pár sa pochválil aj jeho menom, vzbudilo obrovský rozruch!

Archívna reportáž

Herečka Scarlett Johansson (36) si svoje súkromie stráži. Je jednou z najpopulárnejších celebrít na svete, a preto to vôbec nie je jednoduché. V magazíne Forbes ju zaradili už niekoľkokrát medzi top 100 svetových celebrít a viaceré médiá ju označili za sexsymbol Hollywoodu. Iste si svoju slávu dobre uvedomuje, nie vždy sú však sprievodné javy, ako všade striehnuci paparazzi, pre ňu príjemné. Niekoľko posledných mesiacov ju na verejnosti nebolo vídať a nikde sa ani neobjavili jej aktuálne fotografie. Mala na to dobrý dôvod.

Ešte vlani v novembri prekvapila herečka Scarlett Johansson svojich priaznivcov zverejnením fotiek z jej dobre utajenej svadby s americkým komikom Colinom Jostom (39). Radostnú správu o ich už uzavretom manželstve oznámil pár prostredníctvom charitatívnej organizácie Meals On Wheels America. V ich oznámení pod záberom trajektu, ktorý za sebou ťahal plechovky s nápisom vtipne poukazujúcim na meno novomanželov "Jost married," stálo: "Sme nadšení, že môžeme oznámiť, že Scarlett a Colin sa tento víkend vzali.“ Bolo to v čase locdownu, a preto bola svadba veľmi intímna, len s najbližšími páru.  

Od svadby aj vzhľadom na pandémiu nebolo o držiteľke mnohých ocenení a nominácií na Oscara či Zlatý glóbus veľmi počuť ani ju vidieť. Prvýkrát vyvolala fámy o možnom tehotenstve až v júni, keď sa neobjavila na žiadnom propagačnom podujatí k filmu Black Widow, v ktorom hrá hlavnú úlohu a podieľa sa aj na produkcii. Portál Page Six začiatkom júla tieto fámy potvrdil - Johansson a Jost čakali svoje prvé spoločné dieťa. "Scarlett je tehotná, ale drží to veľmi v tichosti," prezradil tomuto médiu vtedy jeden zo zasvätených. 

Scarlett si s Colinom užije doma mnoho zábavy. Takto napríklad nabúral jej ďakovnú reč počas virtuálnych odovzdávaní cien stanice MTV: 

Manžel Johansson túto senzáciu potvrdil minulý víkend počas stand-up vystúpenia v Ridgefield Playhouse v Connecticute, keď publiku povedal: "Čakáme dieťa, je to vzrušujúce." A ešte väčšie prekvapenie vyvolal zanedlho potom. Jost oznámil narodenie a dokonca aj meno ich novorodeného potomka v stredu na Instagrame."Okej, okej, máme dieťa. Volá sa Cosmo. Veľmi ho milujeme," napísal, ale, žiaľ, nepridal jeho fotografiu. Herečke Scarlett Johansson pribudol k šesťročnej dcérke Rose Dorothy, ktorú má s druhým manželom francúzskym novinárom a podnikateľom Romainom Dauriacom, synček.

Colin oznámil radostnú správu celkom netradične, statusom na sociálnej sieti: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Colin Jost (@colinjost)

​Dá sa predpokladať, že slávna herečka nebude veľmi zdieľna ani po narodení jej druhého potomka. V súčasnosti žaluje spoločnosť Disney a tvrdí, že pri vydaní filmu "Black Widow" na Disney+ bola porušená jej zmluva. V čase utajovania jej tehotenstva neposkytovala veľa rozhovorov a nezúčastňovala sa podujatí na propagáciu tohto filmu, čo je prekvapujúce, keďže ide o obrovský projekt spoločnosti Marvel/Disney a ona je jeho hviezdou aj výkonnou producentkou. Namiesto toho realizovala svoje propagačné vystúpenia prostredníctvom Zoomu, keď sa 21. júna virtuálne objavila v "The Tonight Show" a neskôr v "Late Night". Ako sa ale zdá, prvé, čo budú musieť novopečení rodičia svetu vysvetliť, bude pôvod aj dôvod výberu mena. Podľa komentárov sú z neho ľudia vo vytržení a nevedia sa dopátrať, či má znamenať "vesmír", alebo skratku ženského magazínu. To je ale skutočne málo pravdepodobné.

Súvisiace články

Najčítanejšie