Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Paparazzo číhal na hviezdneho herca, čo nasledovalo, keď si ho všimol, rozhodne nečakal!
Zdielať na

Paparazzo číhal na hviezdneho herca, čo nasledovalo, keď si ho všimol, rozhodne nečakal!

Archívna reportáž

Už pomaly legenda akčných filmov a komédií, sympatický obor Dwayne Johnson (49), prezývaný The Rock, je známy svojimi obrovskými potetovanými svalmi a nemilosrdnými ranami vo filmoch, ktorými dokáže zlikvidovať takmer každého nepriateľa. V súkromí však má od nebezpečného bitkára ďaleko. Tomuto srdečnému chlapíkovi veľmi záleží na jeho rodine a nevyhýba sa ani kontaktom s obyčajnými ľuďmi.

Kto sleduje Dwayna „The Rock“ Johnssona (49) na Instagrame tak trochu tuší, že je to mimoriadne sympatický a priateľský chlapík. Iba nedávno herca prekvapil paparazzo, ktorý ho čakal pred vchodom do fitnesscentra. Sympatický svalovec zareagoval pomerne nečakane - namiesto toho, aby sa nahneval a poslal otravného fotografa kade ľahšie, im ochotne im zapózoval a dokonca sa mu aj prihovoril.

"S každým ďalším filmom chcem vyzerať lepšie, dvíhať latku vyššie a vyššie,"  citoval The Rocka magazín Men's Health. Do fitnesscenta nezajde len vtedy, keď pre nejakú povinnosť nemôže. Preferuje dobre vybavené, profesionálne zariadené priestory, pred cvičením v domácich podmienkach. Vo fitnescentre na neho navyše dozerajú profíci a vždy má po ruke sparing partnera na cvičenie. Na svoju svalnatú postavu si veľmi potrpí, napokon, je aj jeho pracovným nástrojom. Iste si uvedomuje, že bez mohutných svalov by sa nestal takou hviezdou a najlepšie plateným hercom vôbec.

Dwayne nielen prepožičal hlas obľúbenej postavičke z filmu Moana, ale zaspieval aj obľúbenú detskú pieseň s názvom You're Welcome. Spríjemnite si deň veselou pesničkou s videoklipom: 

Je preto takmer isté, že keď budú paparazzi trpezlivo čakať pred známou posilňovňou, kam herec chodieva, raz ho určite zastihnú. Mnohí herci a iné celebrity sa však rozčuľujú, keď ich otravujú nezvané osoby v ich voľných chvíľach v súkromnom živote. Za tie inkasujú paparazzi neraz poriadne mastné sumy.To však nie je Rockov prípad, na paparazzov sa nehnevá. Iste chápe, že je to ich práca a aj vďaka nim neupadne do zabudnutia. A preto namiesto nadávok vytiahol na jedného z nich priateľský tón. "Uistite sa, že chodíte do posilňovne," prihovoril sa herec pripravenému fotografovi. "Už je načase, vďaka, človeče," uznal pohotovo dotieravec a hneď sa medzi nimi vytvorila priam priateľská atmosféra.

The Rock nie je len poriadny svalovec, ale aj sympaťák s dobrým srdcom: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

Svalnatý herec má naplánované na každý deň okrem nedele, ktorú partiu tela bude precvičovať. V stredu, keď ho čakali paparazzi pred gymom, ako sa v skratke hovorí fitnesscentru, sa chystal posilňovať ramenné svaly. "Mám na to vyhradené utorky a stredy, inak každý deň robím niečo iné," zveril sa novinárom The Rock, ktorý na svojom tele nechce zanedbať žiadne partie. Prezradil, že na záverečný deň rozvrhu si dáva to najťažšie."V sobotu cvičím nohy, čo je najnáročnejšie cvičenie. Pochopiteľne, že si potom zaslúžim malý hriech,"  priznal sa inak vždy disciplinovaný bývalý zápasník aj čo sa týka životosprávy. Pod tým hriechom myslí "cheat meal", teda dobrotu bez ohľadu na jej kalórie, ktorú si mnohí profíci raz do týždňa doprajú za odmenu dodržiavania inak prísnej životosprávy. 

​Hoci je herec na pohľad drsňák, jeho duša je vnímavá. Tetovania na jeho tele nie sú len dekoráciou, ale majú svoj hlboký význam. "To, ktoré mi pokrýva časť ľavej ruky a hrudníka, má tri významy. Rodina, ochrana rodiny a duša bojovníka," povedal The Rock v istom rozhovore."V jednom symbole sa skrýva niekoľko ľudí. Ja s otvorenou náručou, moja žena a naše dcéry. Ďalší symbol predstavuje mojich predkov, ktorí nasledujú moju životnú cestu. Tvár so žraločími zubmi je symbolom mojej sily a životných prekážok," pokračoval v odkrývaní symbolov. Na pravej ruke má vytetovaného býka. "Je to moje znamenie. Predstavuje krv, pot a slzy, je odrazom mojej osobnej histórie a ukazuje môj celoživotný vývoj," ukončil vysvetľovanie niekdajší zápasník, dnes herec s majtekom odhadovaným na 400 miliónov dolárov. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie