Polojasno
14°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Budú štyria! Tereza Ramba svetu vtipným videom oznámila, že čaká prírastok!
Zdielať na

Budú štyria! Tereza Ramba svetu vtipným videom oznámila, že čaká prírastok!

Archívna reportáž

Pre milovníčku cestovania, českú herečku Terezu Ramba, predtým Voříškovú (32), sa posledné dva roky jej veľká záľuba stala takmer nedostihnuteľnou. Stala sa totiž matkou, no cestovaniu bránia aj opatrenia kvôli covidu. No zdá sa, že aj keby tie pominuli, Tereza sa dobrodružstva v zahraničí hneď tak nedočká - oznámila svetu druhú radostnú novinu!

Sympatická česká herečka Tereza Ramba potešila svojich priaznivcov na sociálnej sieti, keď zverejnila vtipný príspevok s jej rastúcim bruškom. Súdiac podľa jeho veľkosti sa jej podarilo druhý prírastok tajiť pomerne dlho.

V priliehavých červených šatách prechádzala Tereza miestnosťou, keď ju oslovil manžel, tanečník Matyáš Ramba. "Láska, čo je to za pupok?" prekvapene sa jej spýtal, na čo sa ona zasmiala. "To nebude vidieť, nie," zažartovala Tereza. "Láska je! Dnes už je to jedno. Dnes už je to dve," znel popis k videjku na Instagrame, čím narážala na druhého očakávaného potomka, ktorý už viditeľne rastie v jej brušku. Svojho malého synčeka, ktorý sa narodil v novembri 2019, prezýva Slnkom, a poriadne dlho trvalo, kým svojim fanúšikom na Instagrame prezradila, že sa v skutočnosti volá Mikoláš. 

Tereza Ramba si zahrala vo filme Vlastníci po boku Vojtecha Kotka, za svoj výkon získala Českého leva. Pozrite si krátky trailer k filmu:

V júni sa už manželia cítili vyčerpaní, a tak sa rozhodli odísť ešte naposledy v trojici do zahraničia. Zbalili batožinu a vyrazili k moru. "Už sme to potrebovali ako soľ. Ako more. Miera vyčerpanosti celej rodiny prekročila hranice príjemna, a tak sme sa zbalili a pripomenuli si, kto je to DobroDruh. Ach," zverila sa na Instagrame. "Zabudla som, ako cesty dokážu rozpúšťať umelo vytvorené strachy. A zo všetkého toho materstva, herečkovania a covidu som úplne, ale úplne zabudla, že sme vlastne hlavne cestovatelia," dodala Tereza. Vtedy už herečka iste vedela, že čakajú s manželom druhého potomka, a tak si spoločne so synčekom užívali pláž ešte aj počas západu slnka. Ktovie, kedy sa im podarí najbližšie opäť uvidieť more. Kedysi, ešte ako Voříšková, za dva roky navštívila dvadsať krajín a napísala o ich známych i neznámych podobách. Jej zážitky v kombinácii s fotografiami a ilustráciami opísala v knihe pod názvom DobroDruh.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

O jej všestrannom talente niet pochýb, aj keď hlavným poslaním pre ňu je iste herectvo. Na svojom konte má veľa hereckých postáv, za výkon vo filme Vlastníci získala Českého leva. Okrem herectva, materstva, cestovateľstva a písania sa Ramba venuje aj vlastnej značke odevov pod názvom "Love is". Má rada jednoduché a jednofarebné línie, vhodné pre každú vekovú aj váhovú kategóriu. Myslí si však, že je všeobecne ťažké skĺbiť materstvo s čímkoľvek. "Chcela by som viac detí, ale neviem, kto ich porodí," priznala pred časom Tereza. Teraz je však napriek obavám už opäť "v tom" a na jej sny o o návšteve Papuy-Novej Guiney, Zeme Františka Jozefa či Grónska  môže nadlho zabudnúť. "Neviem, či ich budem môcť absolvovať s vnučkou...," dodala napokon s istou dávkou vtipu a nadhľadu nastávajúca dvojnásobná mama známa najmä z trilógie Bobule.

Súvisiace články

Najčítanejšie