Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Patrasová reaguje na slová manžela o jej alkoholizme: Pôjdem na liečenie, len ak..!
Zdielať na

Patrasová reaguje na slová manžela o jej alkoholizme: Pôjdem na liečenie, len ak..!

Archívna reportáž

Ako sa dalo očakávať, manželia Dagmar Patrasová (65) a Felix Slováček (78) pokračujú vo svojich slovných pingpongoch aj ďalej. Teraz sa k slovu dostala herečka a nielenže sa ohradila voči osočovaniu manžela, ale výnimočne povedala ostro svoj názor na neho aj ona. Obaja by konečne mali dostať rozum a s hádkami prestať už aj kvôli svojim deťom, ktorým táto situácia musí byť nanajvýš trápna.

Česká herečka Dagmar Patrasová zrejme vie, prečo už roky rokúce znáša manželove nevery, dokonca oficiálny vzťah s o polovicu mladšou milenkou. Obvykle volila pomerne diplomatické vyjadrenia, no pohár jej trpezlivosti pretiekol a konečne sa vyjadrila k osočujúcim slovám manžela, píše portál Blesk.cz. Muzikant ju nedávno prirovnal vzhľadom k jej údajnému alkoholizmu k zosnulej Ivete Bartošovej († 48). Felix Slováček tak reagoval na manželkine slová, že spolu pripravujú veľkolepú rodinnú šou, alebo že je doma od rána do večera a pomáha, čo on označil za výmysly.

Dáda Petrasová je celkom pochopiteľne zo slov svojho manžela šokovaná, a iba veľmi ťažko predýchava ponižujúce vyjadrenia. "Je mi príliš zle z toho, čo dokáže môj manžel vypúšťať z úst. Nechápem, ako sa môže takto verejne a ponižujúco vyjadrovať o matke detí, ktoré miluje. Ubližuje im! Nedovolila by som si - aj keby to bola stokrát pravda - hovoriť takýmto ohavným spôsobom o otcovi svojich detí. A ani by som nechcela, pretože bez ohľadu na to, ako sa veci majú, stále mám svojho manžela rada ," povedala prekvapivo Patrasová.

 Pozrite si spoločné vystúpenie Felixa Slováčka a Karla Gotta s piesňou Angelina:

Sklony k alkoholu síce nepoprela, ale rozhodne nesúhlasí, že by to s ňou bolo až také kritické. "Ak som alkoholička, potom je alkoholik aj môj manžel, a takmer každý v tomto národe je alkoholik. Pijem normálne. A ruku na srdce, podvádzal ma celé manželstvo a ja som kvôli deťom predstierala, že som hluchá a slepá. A ktorá žena by nesiahla po drinku, keby ju manžel na konci všetkého začal verejne podvádzať a potom ju sedem rokov pred všetkými neustále zahanboval? Samozrejme, niekedy sa mi to vymklo spod kontroly a prehnala som to," priznala svoje slabé chvíľky, no za úplnú nehoráznosť považuje prirovnanie k tragicky zosnulej Ivete Bartošovej. "To prirovnanie k Ivete Bartošovej je od môjho manžela dosť urážlivé. Iveta bola chorá! Keby som bola ako ona, za tých sedem rokov verejného ponižovania a osobného utrpenia by som sa niekoľkokrát pokúsila o samovraždu a možno by som bola už bola dávno mŕtva. Naozaj viem, čo robím. Ak človek nechce, liečenie mu nepomôže. Ale ak ma chce Felix dostať silou-mocou do liečebne a ísť so mnou, prečo nie?" povedala s tým, že jej manžel by sa tam mohol liečiť najmä z chorobného klamstva.

Dáda popiera problémy z alkoholom, priznáva však, že občas siahne po drinku:

Trvá na svojom, že manžel pravidelne dochádza do ich domu a občas aj dáva do poriadku záhradu. Existuje vraj aj záber, kde pleje záhradu, keď ju nakrúcal kameraman počas rozhovoru pri príležitosti jej 65. narodenín. Má dôkazy aj o renovácii ich domu. "Veľmi ma mrzí, čo o mne povedal, vzhľadom na to, že celý život inkasoval moje honoráre. Čo myslíte, z čoho sa postavila táto vila, kúpila chalupa, autá? Viem, že ako blíženec má dve tváre... Som presvedčená, že za tým stojí niekto tretí, kto ho do týchto nechutností naviedol. Keď som mu ale odpustila toľko vylomenín a teraz sedem ponižujúcich rokov, tak mu odpúšťam aj toto," dodala dotknutá herečka na záver. Ktovie, ako zareaguje Slováček, ideálne by bolo, ak už len mlčaním.

Súvisiace články

Najčítanejšie