Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Je JLo s Benom skutočne šťastná? Po jednoduchej otázke vo vysielaní stratila reč!
Zdielať na

Je JLo s Benom skutočne šťastná? Po jednoduchej otázke vo vysielaní stratila reč!

Archívna reportáž

Aj keď sa speváčka Jlo a jej staronový partner, herec Ben Affleck, snažia priamym otázkam ohľadom ich lásky vyhýbať, občas sa dostanú do situácie, keď len ťažko hľadajú slová, ako vykľučkovať. Takú pripravila slávnej speváckej dive jej kamarátka a zároveň moderátorka, ktorá popri promovaní jej nového singlu Love Make the World znenazdajky prekvapila "Jenny from the block" otázkou rovno na telo.

Zaľúbení holúbkovia Ben Affleck a krásna Jennifer Lopez iba nedávno oprášili svoje city a dali sa dokopy po druhýkrát. To, že ich vzťah nie je žiadny letný úlet, ale skutočná láska a porozumenie, nijako neskrývajú, o čom svedčia mnohé paparazzi zábery z rôznych kútov USA, kde si užívali vzájomnú prítomnosť. Avšak na priamu a nečakanú otázku moderátorky Today Show, Hody Kotb, či je momentálne šťastná, inokedy zhovorčivá JLo ledva vyhabkala vyhýbavú odpoveď.

Speváčka JLo po piatich rokoch opäť spojila sily s multitalentovaným umlecom Lin-Manuelom Mirandom, keď si spoločne opäť zaspievali charitatívnu pieseň "Love Make the World", ktorou si uctili obete smutného a tragického krvavého besnenia v nočnom klube Pulse v americkom Orlande. O život vtedy pripravil útočník identifikovaný ako 29-ročný Omar Mateen, americký občan afghánskeho pôvodu, až 50 ľudí, a to pravdepodobne z nenávisti voči homosexálom a komunite LGBTI všeobecne, ktorá sa v ten večer v klube zabávala. Prítomnosť Jennifer vo videorozhovore v štúdiu Today show využila moderátorka Hoda Kotb a speváčke položila aj celkom inú, osobnú otázku.

Moderátorka položila JLo skutočne osobnú otázku, habkajúcu hviezdnu speváčku môžete vidieť približne v 2. minúte a 20 sekunde videa:

"Vyzeráš byť šťastnejšia ako predtým. Musím priznať, že keď som videla tvoje fotky s Benom, hneď som si povedala, ako šťastne na nich pôsobíš. Si aj naozaj šťastnejšia?" vychrlila bez škrupúľ na prekvapenú speváčku moderátorka relácie. Azda v tej iste sekunde boli vidieť na speváčkinej tvári rozpaky a chvíľku jej trvalo, kým jej z úst vyšla vyhýbavá odpoveď. "Tá pieseň vyšla pred piatimi rokmi,.." pokračovala so šibalským úsmev JLo, akoby otázku prepočula. "Verím, že posolstvo vzájomnej lásky a zbližovania sa medzi ľudmi nebolo nikdy tak aktuálne ako práve teraz," povedala diplomaticky speváčka hitu Waiting for Tonight. No ešte predtým vtipne vykorčuľovala z jasných narážok na vzťah konštatovaním smerom k moderátorke: "Vždy som šťastná, keď ťa vidím, Hoda".
Ben a JLo sú medzi zábermi z oslavy na prvej spoločnej zverejnenej fotke po obnovení vzťahu:
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leah Remini (@leahremini)

Moderátorka a zároveň speváčkina kamarátka Hoda sa nedala odbiť a posmelila ju k detailnejšej odpovedi. Jennifer sa však nedala a huncútsky jej odpovedala: "Máš predsa moje číslo. Môžeš mi zavolať." Herec Ben Affleck a speváčka Jennifer Lopez boli pred dlhými 17 rokmi rokmi dokonca zasnúbení, ale práve prílišný záujem médií a všadeprítomní paparazzi ich láske neprospievali, čo vyústilo do nečakaného zrušenia zásnub a rozchodu. Avšak teraz si podľa informácii portálu TMZ hľadajú staronoví zaľúbenci nové spoločné bývanie v slnečnej Kalifornii, čo jednoznačne hovorí o tom, že to pár myslí spolu naozaj vážne a možno sa fanúšikovia dočkajú aj ich zásnub číslo 2. Prvý krok z oficiálneniu vzťahu v modernom poňatí práve spravili - majú spoločnú fotku na Instagrame, kde ju zverejnila ich kamarátka, herečka Leah Remini.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie