Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Do tretice všetko dobré! Herečka oznámila utajené uzavretie manželstva len tak medzi rečou!
Zdielať na

Do tretice všetko dobré! Herečka oznámila utajené uzavretie manželstva len tak medzi rečou!

Zdroj: joj.sk

Rozvod známeho, dovtedy stabilného hollywoodskeho páru, hercov Anny Faris a Chrisa Pratta ešte v roku 2017, mnohých zarmútil. A to nielen preto, že boli dlhých 9 rokov ukážkovými manželmi bez väčších škandálov, ale aj kvôli ich rozkošnému synčekovi Jackovi, ktorý sa narodil predčasne a v prvých dňoch života bojoval s krvácaním do mozgu. Práve s neľahkým osudom sa rodičia dokázali vysporiadať s istým nadhľadom a zdravou dávkou humoru a dnes sa tešia z rozkošného 8-ročného chlapčeka. Kým Chris sa medzičasom opäť oženil a založil si rodinu s dcérou filmového Terminátore, Katherine Schwarzenegger, Anna Faris s ďalším manželstvom donedávna vyčkávala.

Známa komediálna herečka Anna Faris (44) vo svojom podcaste s názvom Anna Faris is Unqualified poslucháčom prezradila veľkú novinku z jej života. Po troch rokoch randenia si vzala za muža hollywoodskeho kameramana Michaela Barretta. Kým pre 51-ročného sympaťáka to bude jeho druhé manželstvo, Anna vykročila pred oltár už po tretíkrát. 

Bývalá hviezda seriálu Mama mnohých poslucháčov potešila informáciou o svadbe s Barretom, keďže už minulý rok na jeseň vyšlo vďaka masívnemu "snubáku" na jej ruke najavo, že Annu požiadal jej partner o ruku. "Myslím, že posledný rok sme trávili čas sebareflexiou, do istej miery si určovala priority, zažívali pocity úzkosti, prehodnocovali život,"  začala sa zamýšľať v podcaste Anna. "Ale teraz sa obzerám okolo seba a môj snúbenec je už mojím manželom," dodala akoby nič, avšak neskôr prezradila aj detaily ich veľkého dňa. S Michaelom sa vzali počas súkromného obradu na ostrove San Juan v štáte Washington.

Pozrite si trailer k bláznivej komédii s názvom Overboard, v ktorej Anna zahviezdila po boku kolegyne Evy Longorie:

"Áno, ušlo mi to, je mi to ľúto. Je mi to ľúto, zlato. Práve som sa prekecla, ale mám pocit, že už nie je vhodné ťa nazývať snúbanecom," ospravedlňovala sa naoko za vyzradenie tajomstva o svadbe svojmu čerstvému mamželovi Michaeovi Barretovi. "Som vďačná, bolo to úžasné. Je to skvelý pocit," dodala novopečená manželka a priznala, že túto novinku podala veľmi spôsobom aj svojej najbližšej rodine. "Moja teta sa ma nedávno opýtala: 'Budeš nevlastná mama. Ako sa pri tom cítiš?' A ja som odpovedala: "No, vlastne ja som nevlastná mama už asi štyri dni," opísala herečka chvíle, pri ktorých oznámila rodine uzavretie jej tretieho manželstva. Obaja zaľúbenci majú potomkov z predošlých vzťahov, a tak si vydajom prišla k dvom "novým" deťom nielen Anna, ale z vyženeného synčeka sa môže tešiť aj skúsený kamaraman.

Anna Faris porodila synčeka Jacka v 7. mesiaci tehotenstva, dnes sa teší z veselého 8-ročného chapčeka a šíri osvetu o predčasniatkach:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Faris (@annafaris)

Michael Barrett nakrúcal okrem iného scény v kriminálke CSI: Miami či Las Vegas a tiež komédiu Dajte si pozor na Zohana s Adamom Sandlerom v hlavnej úlohe. Herečka Anna Faris bola v rokoch 2004 až 2008 vydatá za kolegu Bena Indru a neskôr sa v roku 2009 vydala za Chrisa Pratta. Rozvod Faris a Pratta bol ukončený v roku 2018. Jej exmanžel privítal s druhou manželkou dievčatko menom Lyla v roku 2020, jej starý otec nie je nik iný ako slávny Terminátor, Arnold Schwarzenegger, otec spisovateľky a manželky Chrisa, Katheriny Schwarzenegger.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie