Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Najvyššia a najmladšia - taká je finalistka Miss Slovensko s číslom 1, Soňa Matiová!
Zdielať na

Najvyššia a najmladšia - taká je finalistka Miss Slovensko s číslom 1, Soňa Matiová!

Finále 26. ročníka súťaže Miss Slovensko, ktorá je oslavou krásy krásnych Sloveniek, sa nezadržateľne blíži. Nová kráľovná krásy bude známa už 7. augusta a vzíde už tradične z tuctu finalistiek. Číslo jeden bude mať pripnuté na hrudi táto krásna mladá žena.

Číslo jeden nosí v sútaži Miss Slovensko tradične najvyššia z finalistiek, tento rok je zhodou okolností aj najmladšia. Soňa Matiová má 18 rokov a pochádza z Čane neďaleko Košíc.

"Ako najmladšia zo súťažiacich som sa trošku bála, lebo predsa len, v takom mladom veku sa sem dostať, ale aj som sa potešila, lebo je to podľa mňa úspech, byť v dvanástke," povedala vysmiata dievčina a nedá sa s ňou nesúhlasiť.

Pre pandémiu mali tento rok nádejné kráľovné krásy sústredenie na Slovensku:

​Soňa priznala, že to, je dnes môže považovať za výhodu, znášala ako dieťa ťažko. "Ako mladšia som mala z výšky tak trochu komplexy, no potom som mala šancu vyskúšať si fotografovanie a modeling, takže som sa do toho takto dostala a veľmi sa mi to páči," zhodnotila nádejná Miss možno aj predstavu o budúcnosti.

Soňa oslávila počas príprav na súťaž svoje 18. narodeniny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Soňa Matiová (@sona_matiova)

Soňa študuje na obchodnej akadémii v Košiciach a má v pláne pokračovať aj na vysokú školu, zatiaľ ju láka ekonómia poľnohospodárstva, za ktorou by ale musela vycestovať na známu "hnojarinu", teda Vysokú školu poľnohospodársku do Nitry. Voľba nie je náhodná, Sonini rodičia sa venujú práve poľnohospodárstvu a gastronómii a žijú na farme, samotná finalistika má azda aj preto blízko ku koňom. Okrem Soni robia rodičom radosť aj tri mladšie sestry, pričom každá je iná. Nepochybne teraz ale celá rodina má jeden sen - aby najstaršia dcéra uspela v súťaži krásy.

Súvisiace články

Najčítanejšie