Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tak toto nečakala! Na oslave narodenín českej moderátorky sa objavil aj Orlando Bloom!
Zdielať na

Tak toto nečakala! Na oslave narodenín českej moderátorky sa objavil aj Orlando Bloom!

Archívne video

Moderátorka, manažérka a bývalá modelka Eva Čerešňáková pri príležitosti svojich 35. narodenín usporiadala prednedávnom v Prahe večierok pre svoj nadačný fond 4U2. Na udalosti sa nečakane zúčastnil aj slávny hosť zo zahraničia. Iba málokto v našich končinách sa môže pochváliť, že mu na narodeniny prišla zablahoželať slávna hviezda formátu Orlanda Blooma.

Na večierku nadácie 4U2, ktorého šéfkou je úspešná finalistka Miss Earth 2007 Eva Čerešňáková, sa nečakane a v podstate bez pozvánky zúčastnil hollywoodsky fešák Orlando Bloom (44). Ten však podľa informácií denníka Super.cz v skutočnosti neprišiel kvôli samotnej oslávenkyni, ale kvôli krásnej speváčke Elizabeth Kopeckej alias Zaelbeth, ktorá na oslave vystupovala. Prítomnosť manžela hviezdnej Kate Perry (36) všetkých, vrátane hostiteľky, veľmi prekvapila.

Určite nebola celkom náhoda, že fešný hollywoodský herec Orlando poctil svojou prítomnosťou túto súkromnú akciu. Aj keď je ženatý, krásne ženy mu nie sú zrejme celkom ľahostajné. Dá sa to usudzovať z toho, že pozvanie prijal od atraktívnej Elizabeth Kopeckej, alias speváčky Zaelbeth. Tá sa dostala do pozornosti verejnosti najmä vďaka hokejovej hviezde Jaromírovi Jágrovi, s ktorou sa svojho času objavovala aj ako asistentka marketingu jeho hokejového klubu Kladno. "Vôbec som to nečakala. Elizabeth Kopecká, ktorá na party spievala, pracuje v produkcii filmu a stretla sa s Orlandom už skôr. A včera, keď sa stretli na chodbe hotelu Augustine, tak ho pozvala na svoje vystúpenie a na party," zverila sa oslávenkyňa Eva Čerešňáková.

Pozrite si videoklip k piesni Two and a Half od českej speváčky Zaelbeth:

Vlani v januári zrejme tiež vďaka krásnej Jágrovej asistentke Elizabeth poctil Bloom návštevou aj hokejový zápas jeho klubu Rytíři Kladno. Ten mu vtedy za to poďakoval na Instagrame s malou pripomienkou. "Prosím Ťa, môžeš na budúce vziať so sebou aj Jessicu Albu?" napísal s istou dávkou sarkazmu. Pozvaniu od krásnej Zaelbeth neodolal predstaviteľ bájneho Legolasa z Pána prsteňov ani teraz.

instagram/ET

"Bolo to krásne prekvapenie, medzi hosťami sa pozeral na program a užíval si večierok," spomínala oslávenkyňa Čerešňáková. Táto bývalá vicemiss Česka a modelka je aj zdatnou manažérkou a moderátorkou v štyroch jazykoch. Zastupovala rôzne významné zahraničné spoločnosti a za riaditeľku komunikácie a PR si ju v roku 2019 vybrala aj nová banka na českom trhu.   

Zvádzaniu českej krásky Elizabeth neodolal ani hokejista Jágr a dokonca ani zadaný hollywoodsky fešák Orlando Bloom. V rámci jej práce sa stretli v minulosti už niekoľkokrát:

​Orlando chcel byť zrejme na narodeninovej párty čo najnenápadnejší, ale celkom mu to nevyšlo. "Bol na večierku dvakrát. Elizabeth vystupovala dvakrát behom večera a Orlando sa na ňu dvakrát prišiel pozrieť. Bolo to milé a príjemné prekvapenie večera. Netúžil po pozornosti druhých, ale užíval si aj českú whisky, ktorá sa na mieste degustovala. Mám z takého nečakaného hosťa na akcii pri príležitosti mojich narodenín veľkú radosť, je to super spestrenie a ďakujem za to, že prišiel," priznala hostiteľka Eva.

Príťažlivá oslávenkyňa môže byť s párty spokojná:

Bloomovi iste prekážalo, keď si ho ostatní hostia začali fotografovať mobilmi, a tak po prvom vystúpení radšej načas zmizol. Nenechal si však ujsť ani druhé vystúpenie Elizabeth alias Zaelbeth a vrátil sa. Ktovie, či sa s návštevou narodeninovej party pochválil aj manželke, známej speváčke Katy Perry.

Súvisiace články

Najčítanejšie