Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Beňovej prvá dovolenka pri mori s dcérkou. Definitívne zistila, aký je jej partner ako otec!
Zdielať na

Beňovej prvá dovolenka pri mori s dcérkou. Definitívne zistila, aký je jej partner ako otec!

Archívna reportáž

Presne na Dušičky sa minulý rok stala europoslankyňa a dlhoročná politička Monika Beňová po druhýkrát mamou. Na tom by nebolo nič neobvyklé, ak by sa jej to nepodarilo ako 52-ročnej. No keďže sa zaľúbila do o 16 rokov mladšieho muža, takmer rovesníka jej syna, túžba mať spoločné dieťa bola pochopiteľná.

Monika Beňová po druhom rozvode zrejme nerátala s tým, že sa ešte nájde muž, s ktorým by si chcela založiť rodinu. Či azda lepšie povedané, aj keby chcela, údaj v občianskom preukaze hovoril pomerne jasne - biologické hodiny boli tesne pred dvanástou. No ako sa ukázalo, všetko sa dá, keď človek skutočne chce.

Europoslankyňa sa zaľúbila do svojho niekdajšieho asistenta, advokáta Ľubomíra Klča, ktorý je len o zhruba tri roky starší, ako jej syn Martin. Keďže bol bezdetný, Beňová sa rozhodla, že by mu rada dopriala vlastného potomka.

Dievčatko robí radosť celej rodine:

​Na veľké prekvapenie azda celého Slovenska sa to aj podarilo a Beňová aj úspešne donosila, hoci pre typické tehotenské komplikácie musela prísť Lea na svet o pár týždňov skôr, akútnym cisárskym rezom. Politička už mala s materstvom skúsenosť, hoci v mnohých ohľadoch už len veľmi hmlistú, pozornosť sa preto sústredila skôr na novopečeného otecka, ako sa k zodpovednej úlohe postaví. To sa obvykle výborne ukáže aj v neobvyklých situáciách, napríklad na dovolenke, kde sa nedá len tak "odísť za prácou" a nechať všetko na matke, ako to doma mnohí muži robia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Už pred týždňom sa Beňová pochválila, že s partnerom a 9-mesačnou dcérkou vyrazil na prvú prímorskú rodinnú dovolenku do Chorvátska. Prešiel týždeň a už je čas ísť domov, no europoslankyňa si odnáša viacero pozitívnych zistení. Okrem toho, že Lea si dovolenku užila a naučila sa sedieť v detskej jedálenskej stoličke, zjavne spravil dojem aj Ľubomír. "Otec, taký dôležitý v živote človiečika. Sú spolu užasní, Ľubo sa už ako otec narodil, ani sa nedivím, že sa naňho Leuška tak veľmi ponáša," napísala Beňová rozcítene ku krásnym záberom otca a dcéry. Zjavne mala do tretice šťastie a Ľubomír je nielen skvelý partner, ale aj otec, ako sa zdá.

Súvisiace články

Najčítanejšie